Donna.hu - Megnyílt az Orális Szexművészeti Iskola!Úgy tűnik, az oroszok nemcsak a vodkafogyasztásban menők, hanem az orális szexben is – vagy legalábbis törekednek rá, ugyanis a nyáron Moszkvában megnyílt, és azóta is teljes gőzzel működik az Orális Szexművészeti Iskola. A műintézmény azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy egy intenzív tanfolyam keretében tökélyre fejleszti hallgatói szexuális készségeit az orális örömök terén.

 

 

 

A tanfolyam 3500 rubelbe kerül (kb. 23 ezer forint), és mindenre kiterjedő képzést ad. A diákok ismereteket szerezhetnek az óvszer szakszerű felhelyezéséről, a férfi erogén zónáiról, a professzionális kézimunkáról, majd jön a szigorúan vett orális szex. Ehhez különös, ám kétségtelenül hatékony módszert dolgoztak ki az oktatók: a nebulók hatalmas tükrökre tapasztott dildókon csiszolgatják technikájukat, így nemcsak az orális szex gyakorlati fogásait sajátíthatják el, hanem saját magukat is láthatják a művelet közben, így a vizuális effekteken is dolgozhatnak.

Nem is lenne rendes iskola az Orális Szexművészeti Iskola, ha nem zárulna vizsgával a képzés. Aki sikeresen veszi az akadályt, az elnyeri az orális szex művésze címet, az ezt tanúsító oklevelet pedig büszkén lobogtathatja aktuális vagy leendő partnere előtt miheztartás végett. Az első tanfolyamot tizennyolc nő végezte el, ám csak tizenhatan tettek sikeres záróvizsgát, két nebulót fogazás miatt eltanácsoltak.

Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=10521