Donna.hu - Szexet hoz a Télapó!Minden gyerek izgatottan várja a Télapót és kíváncsian lesik, hogy vajon milyen meglepetést rejt a puttonya, virgács vagy édesség lapul-e a csomagban. Persze, nemcsak a gyerekek kedves ünnepe december 6-a, a felnőttek számára is remek szórakozást nyújthat – például ha különleges érzéki örömökkel lepik meg egymást ezen az estén.

 

 

 

Szexi Mikuláslány vár otthon!

A különleges hangulatú este legfontosabb kelléke a jellegzetes piros-fehér dekoráció mellett egy alkalomhoz illő, szexi Mikuláslány ruha. Várd ebben a párod, és biztos lehetsz benne, hogy ezt a csomagot nagyobb örömmel bontogatja majd, mint a Télapó hagyományos ajándékát. Őt is meglepheted egy dögös Mikulás alsóval, hogy tökéletes legyen az összhang.

 

Van zsákodban minden jó…

Persze, a gyermeki éneteket sem kell háttérbe szorítani, hiszen ha úgy gondolod, hogy egész évben jó fiú volt, készíthetsz neki mikuláscsomagot, ám a megszokott csokifigurák mellé/helyett belecsempészhetsz néhány érzéki ajándékot is. A cici formájú gumicukorka biztosan fellelkesíti, ahogy a borsmenta ízű mellbimbókat is örömmel majszolja majd. Persze, magadról se feledkezz meg: a nyalánkságok közös élvezéséhez mindenképpen szükséged lesz pénisz formájú gumicukrokra, de a borsmentás is komoly erotikus potenciált rejt. A csoki és eper ízű testfestéket se hagyd ki, hiszen igazán feldobja az előjátékot.

 

Felnőtt ajándékok

Az édességek mellett néhány igazi felnőtt ajándékkal is meglepheted, hogy emlékezetesebb legyen a hancúrozás. Télapó elmaradhatatlan munkatársai a rénszarvasok, így egy rénszarvas formájú péniszgyűrű jelenléte ezen a napon különösen indokolt a hálószobában. Ráadásul vibráló motorjának köszönhetően mindkettőtök számára feledhetetlenné teszi az együttlétet.  Ez a piros készlet pedig mintha csak a Mikulás játékgyárának felnőtt részlegéről került volna ki, használjátok bátran.

 

Ha rossz fiú volt…

Persze, ha úgy ítéled meg, hogy az elmúlt évben rossz fiú volt, már csak pedagógiai okokból is elkerülhetetlen a virgács. Ebben az esetben azonban célszerű a felnőtt verziót alkalmazni. Választhatsz szexi vörös bőrkorbácsot, paskolót vagy ostort, a lényeg, hogy ne maradjon büntetlenül a rosszaság.

Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=10547