Donna.hu - Az ASUS ZenBook támogatásával lezajlott a SUPERMODEL of the year 2016 modellfelfedező versenyPénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget. A rendezvénynek a Fashion Streeten a Deák Palota adott otthont.

A hónapok óta tartó kampányok és a személyes casting után, a december eleji táborból továbbjutó 10 lány egy végső megmérettetésen egy nagy stáb által felkészítve küzdött meg egymással, ahol híres, magyar divattervezők kollekcióit mutatták be a nagyközönség és a divatszakma képviselői előtt. Közülük több kör után választotta ki a zsűri az év modell felfedezettjét: Huszár Fannit.

A 18 éves budapesti lány kommunikáció és média szakra jár, szereti a kihívásokat, maximalista és addig küzd a céljaiért, amíg el nem éri azokat. Kiskora óta élete része a sport és a színpad és szeretné, ha az így is maradna mindez és még nagyobb sikereket érhetne el ezen a területen, hiszen külföldi modellkarrierről is álmodik.

A győztes

A verseny nyertese, Fanni az ASUS jóvoltából egy ASUS ZenBook-ot kapott a verseny fődíjaként, a RiverFitness egy VIP éves fitness bérlettel támogatta, a Fruit Sushi vouchereket, míg a Creative Agent saját weboldalt ajánlott fel számára. Továbbá a divattervezők egyedi ruhákkal, Asti Martini pezsgővel, Avocoda ékszerekkel, LuJoy táskákkal és Nunettes szemüvegekkel is meglepte a lányokat.

A közel ezer jelentkező, a rengeteg partner és a teltházas gálaest után az alapítókkal való beszélgetést követően, nyugodtan állíthatjuk, hogy a verseny jövőre is, már nemcsak hazánkban, ráadásul még nagyobb lendülettel folytatódik tovább.

További képek a Gálaestről itt találhatóak.
További képek a Győztesről itt láthatóak.
Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=10611