Donna.hu - Töltött krumpli



Hozzávalók:
10-13 db közepes méretű krumpli,
1doboz (500gr-os) löncshús,
1 db szikkadt zsemle beáztatva és kicsavarva,
2-3 cikk fokhagyma,
1 tojás, kevés só, bors, pirospaprika,
reszelt sajt a tetejére
kevés olaj



A krumplikat hosszában félbevágjuk és a közepébe mélyedést vájunk, majd az egészet kicsit besózzuk. A tölteléket a hozzávalókból összekeverjük, mintha fasírtot készítenénk. Megtöltjük a kivájt krumplikat, a közepét pedig rátesszük mindegyik tetejére. Egy tepsibe kevés olajat öntünk és alufólia alatt megpuhítjuk (kb. 30 perc), majd az alufóliát levéve megszórjuk reszelt trappista sajttal és pirosra sütjük.

Jó étvágyat!

Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=6711