Donna.hu - Pucéran koporsót, horrorral melltartót 

 

Emlékeztek még arra a reklámra, melyben meztelen nők hirdettek koporsókat? Úgy tűnik a marketingfogások végelláthatatlan tengerében a példa nem egyedi. Meghökkentéssel sokkal jobb eladási adatokat tudnak kinyüstölni, hiszen az emberek fogékonyak a szokatlan reklámokra.

Egy melltartókat forgalmazó cég erre alapozva alkotott pár reklámfilmecskét, melyekhez a Blair Witch Project című horror egyes jelenetei adták a mintát.

 
 

A filmek elején egy kicsit ugyan tényleg megborzongtunk, a végén azonban sokkal nagyobb csattanóra számítottunk és inkább csak megmosolyogtuk.

"Ránk nem illő méretű melltartó viselete félelmetes gondokat okozhat, így ezt állítottuk a figyelem központjába. Azt hiszem, a nők 80-90 százaléka nem megfelelő méretű melltartót hord, és szembesül ezekkel a problémákkal" - jelentette ki Jenny Smith, a reklámügynökség kreatívcsoportjának vezetője.

 


 

Tényleg végtelenül borzalmas horror ez, kéremszépen! Ugye megijedtetek ti is? Persze, nem szép látvány a löttyedt és duplán dudorodó cici, de ha valaki eddig nem látta azt hogy gáz a dolog, ezektől a reklámfilmektől sem fog rádöbbeni (persze ne legyen igazunk…).

 

Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=9091