Donna.hu - Kéjsóvár csillagok 

 

A szexualitásra és a hódítási stílusra több bolygó is hatással van. A Nap azt mutatja meg, hogy milyen benyomást akarunk kelteni a partnerünkben, a Hold jelzi, hogy milyen mélyen vagyunk képesek kötődni a kedvesünkhöz és érzelmeink milyen sebességgel változnak, a szerelem bolygólya, a Vénusz pedig a vonzalom, a szimpátia kifejezésére utal. Ilyen szempontból fontos még a Mars, ami azt befolyásolja, hogy milyen a nyers szexhez való hozzáállásunk: pszichológiai fondorlattal vesszük rá a kedvesünket, hogy azt tegye, amit akarunk, vagy direktebb módszerekhez folyamodunk.

 


 

 

Kos

A tüzes, dinamikus Kosok a gyors szexet kedvelik, ezért olyan játékszerek ideálisak számukra, amiktől még gyorsabban, még intenzívebben tudnak élvezni, és nem túl bonyolult a használatuk. A csiklóizgatós, illetve G-pontos vibrátorok ideálisak a Kos nők számára, a heves Kos férfiak szenvedélyét pedig a forrósító síkosító tüzeli fel még jobban.

 

Bika

A Bikák a megbízhatóságukkal, gyakorlatiasságukkal és a háziasságukkal szeretnek hódítani. Az ágyban rendszerint az orruk után mennek: nagy hatással vannak rájuk a kellemes, érzéki illatok. Épp ezért egy feromonos parfüm jól jöhet azoknak a férfiaknak, akik a szenvedélyes Bika nő kegyeire pályáznak. A szenzuális Bikák szeretik a kényelmes anyagokat és a szexis formákat sejtető darabokat, ezért egy lágy anyagból készült, csipkés fehérnemű tökéletes választás.

 

Ikrek

A kíváncsi természetű Ikrek szülötteknek csak vidám és fantáziadús megoldás jöhet szóba, ha szexről és élvezetről van szó. Extrém szexketyerékre, újdonságokra mindig vevők. A Toyjoy vibrációs péniszgyűrű rendhagyó alakja és színe vérpezsdítően hat az Ikrek férfiakra, hölgyeknek pedig az extravagáns kinézetű vibrátorok okoznak nagy örömet.  

Rák

Az érzéki, romantikus Rákoknak kiváló alkalmat nyújt egymás kényeztetésére az érzéki illatú masszázsgél, de imádnak minden olyan eszközt, ami elősegíti a meghitt együttlétet. A Rák hölgyeknek a gésagolyó is jó választás, hiszen biztosítja az edzést, hogy a vágyak éjszakáján minden pontosan passzoljon.

 

Oroszlán

A Big Boss sárga vízálló vibrátor – már a neve is mutatja -, könnyűszerrel válhat a nagyigényű Oroszlán hölgyek kedvencévé. Aki az Oroszlán uraknak szeretne kedvezni, válasszon egy dögös cicaruhát, ami erotikus döggé változtatja még a legszerényebb hölgyeket is. A méltóságteljes Oroszlán szeret irányítani, ezért szívesen megy bele olyan játszadozásba, ahol egyértelműen ki vannak osztva az alá- és fölérendelt szerepek, ezért egy Mester és szolga szettben nagy örömét leli - feltéve, ha rá osztják a mester szerepet. Szintén nagy örömét leli az Oroszlán a nemes és drága anyagokban: csipke, szatén jöhet minden mennyiségben.

 

Szűz

A Szüzek irtóznak minden tisztátalanságról, ezért bármilyen erotikus kütyüt is választanak, biztos, hogy vásárolnak hozzá speciális tisztítószert, de egyébként is fontos szempont, hogy könnyen tisztántartható darabok kerüljenek az arzenálba. Mivel rendkívül gyakorlatias jegyről van szó, akit teljesen leköt a mindennapok menedzselése, remek ötlet vágyfokozó kapszulát vagy spray-t ajándékozni neki, hogy megtanuljon kikapcsolni és maximálisan a partnerére koncentrálhasson. Szintén jó választás a finoman erotikus, könnyen tisztántartható fehérnemű.

 


 

Mérleg

Az érzékeny, kissé finnyás Mérleg szereti a rafinált darabokat. Kedvelt darabjává válhat a masnis, necc combfix, mely egyszerre ad szexis és szende kisugárzást. Lágy szenvedélyének megfelelő egy erotikus játékkészlet, amivel eljátszadozhat a romantikus és egyben erotikus Mérleg.

 

Skorpió

A szenvedélyes és bevállalós Skorpió szinte minden szexketyerét örömmel kipróbál, de a nem szokványos élményekre különösen vevő. Egy szexis korbács vagy kötöző segítségével a tudat alatt szunnyadó vágyakat és fantáziaképeket élheti meg partnerével, de az anális örömöket sem utasítja el, amikhez kitűnő eszköz egy golyósor, de érdemes beszerezni hozzá némi síkosítót is.

 

Nyilas

A könnyed és kíváncsi Nyilas nyitott mindenféle új élményre. Örömmel kipróbálja például a vágyfokozó szájfény nyújtotta különleges élményt, de egy bolondos, kissé extravagáns fehérnemű is a mennyekbe repíti. Mivel imádja a vicces dolgokat, egy erotikus kötényben is szívesen perdül a partnere elé némi konyhai huncutkodás reményében.

 

Bak

A szigorú és következetes Bak az ágyban is alapos: mindent megtesz, hogy kielégítse partnere vágyait. Fontos számára a minőség, ezért ha csak teheti, prémiumkategóriás termékeket vásárol. A Bak hölgyek remekül érzik magukat egy szexis, de visszafogott fehérneműben, ahogy a gésagolyókat is kifejezetten nekik találták ki, hiszen van elég türelmük és kitartásuk az edzéshez, és az eszköz által nyújtott kifinomult élvezet sem áll távol tőlük. A Bak férfiak számára fontos a teljesítmény, ezért akár péniszpumpával is edzik magukat, hogy minél jobban partnerük kedvére tegyenek.

 

Vízöntő

Az extravagáns Vízöntő számára a szex is egy nagy kaland, imádja az extrém és különleges eszközöket, amikkel cseppet sem hétköznapi élményeket élhet át. Rajong a különleges formájú vibrátorokért, de a Pózkocka adta tippeket is szívesen átülteti a gyakorlatba. Mivel abszolút vevő a szélsőséges élményekre, a bilincs, a péniszgyűrű és a vibrációs tanga is kedvező fogadtatásra talál nála.

 

Halak

A finomlelkű, álmodozó Halak gyengédségre és kényeztetésre vágyik, ezért számára  a különféle masszázsolajak tökéletes választást jelentenek, ugyanígy az erotikus fürdőolajak is, amik meghitt és erotikus közös fürdőzéshez segítik hozzá. A Halak férfiak szívét egy ápolónő jelmezzel lehet elnyerni, hiszen imádják a megmentő típusú nőket.

Cikk hivatkozása: http://donna.hu/articles.php?act=view&id=9830