hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aszcendens kalkulátor
Adatok
Születés  -   - 
 
  óra:   perc: 
 
Város
 
  mehet
Eredmény
Kos
A Kos aszcendenssel rendelkező személy kitartó és céltudatos, így a sport terén hatalmas eredményeket képes elérni. Szenvedélyesség és energikusság jellemzi. Döntéseit gyorsan meghozza, nem szereti a dilemmákat, az elnyújtott és felesleges gondolkodást. Nem jellemző rá, hogy megtervezi az életét, „fejjel a falnak” típus, aki ha elhatározta magát, azonnal cselekszik is. Képes a független döntésekre, nem igényli mások segítségét, támaszát. A gyorsaság egyértelműen jellemző rá, ami a sportversenyeknél jó, a dühkitörések tekintetében viszont olykor igen kellemetlen, hiszen haragja is hirtelen, villámgyorsan kap lángra.
Bika
A Bika aszcendensű embert leginkább a stabilitás jellemzi. Megbízható, higgadt és türelmes, nehéz kihozni a sodrából, azonban ha ez valakinek sikerül, jobb, ha menekül! Fontos számára a harmónia, a szeretet, a nyugalom: kényelmes típus, ez mozgásában is tükröződik. Hajlamos a zárkózottságra. Ha valamit elhatároz, ahhoz kitartóan, megingathatatlanul ragaszkodik.
Ikrek
Az Ikrek aszcendenssel rendelkező személy tipikus örökmozgó. Mindent tudni akar a világ dolgairól, melyekről hosszas eszmecserékbe is bonyolódik: kommunikációs készsége igen fejlett. Törekszik idejét értelmes tennivalókkal, szellemi kihívásokkal tölteni, nem kenyere a láblógatás. Számára a világ egy nagy könyv, melyet sorról sorra el akar olvasni, meg akar ismerni. A társaság középpontja, kiterjedt baráti körrel és jó humorral rendelkezik, folyton rohan, semmire sincs igazán ideje.
Rák
A Rák aszcendensű személy érzelemvilágban nagyfokú érzékenység van jelen, melyet tovább erősít álmodozásra hajlamos természete és kiváló intuíciói. Családcentrikus és lelkiismeretes, szereti a családi fészek megnyugtató légkörét. Érzelemvilága nagyon gazdag, alapvetően visszahúzódó típus, azonban ha megnyílik, nagyon jó társaságot szolgáltat. Megjelenésében a nőiesség dominál, arca és testalkata is gömbölyded, orra kicsi, az anyaság megnyilvánulása testalkatában is feltűnik: nőknél jellemzőek a dús keblek és a szélesebb csípő.
Oroszlán
Az Oroszlán aszcendens legfőbb jellemzője tekintélyt parancsoló, határozott kisugárzása, mely már kisgyermekkorában is tökéletesen megnyilvánul személyiségében. Nagyon önérzetes, és mindenképpen szüksége van rá, hogy mások is elismerjék munkáját, kitartását. Fontos számára az őszinteség, igazságérzete nagy. Nem csak elveivel, de külsejével is felhívja magára a figyelmet: jellegzetes és sűrű a haja, már-már oroszlánsörényhez hasonlít, de dús szemöldöke, tekintélyt parancsoló, nagy szemei hasonlóan vonzzák a tekintetet.
Szűz
A Szűz aszcendensű emberek megfontoltak, döntéseiket alapos átgondolás előzi meg. Racionális típusok, akik nem elégszenek meg a köztes, félmegoldásokkal: ha valamit csinálnak, az legyen tökéletes és precíz. Kitartásukkal sokszor akad gondjuk, így jó, ha valaki mindig megerősíti őket elhatározásukban. Akaratlanul is megbánt másokat, de ő is könnyen megbántódik, ilyen téren igen érzékeny. Kritikus viselkedését sokszor nehezen tolerálják környezetében. Szellemi teljesítménye kimagasló, általában intelligens, művelt.
Mérleg
A Mérleg aszcendensű személy mindig harmóniára törekszik, ennek megfelelően öltözködik, választ társat, rendezi be az otthonát. Igényes ember, kinek szépérzéke messze felülmúlja az átlagot. Fontos számára a jó megjelenés, az elegancia, a mozdulataira is odafigyel, melyek már-már művésziek. Nem szeret vitákba bonyolódni, fontos számára a nyugalom, a béke, így kommunikációját is az óvatosság jellemzi.
Skorpió
A Skorpió aszcendensű ember kisugárzása nagyon erős, környezetét rendre ámulatba ejti. Akaratereje és teherbírása átlag feletti, energikusságának köszönhetően szenvedélyes típus. Könnyen megbántódik, és ilyenkor hajlamos megbosszulni az őt ért sérelmeket. Vonzzák a titkok és a megmagyarázhatatlan események, így általában az ezotéria világában is jól kiismeri magát.
Nyilas
A Nyilas aszcendensű személyek vidám, optimista alkatok, szeretik az életnek csak a jó oldalát látni. Fontos számukra hogy sikeresek legyenek, ezért nem kerülik el a kihívásokat, megpróbáltatást jelentő helyzeteket. Lelkesedésükkel másokra is jó hatással vannak, előrelendítik, és kitartásra ösztönzik környezetüket. Nyíltságukkal sok barátra tesznek szert, odaadóak és bölcsek.
Bak
Céltudatosak és határozottak, kitartásukhoz egy nagy adag felelősségvállalás is tartozik. Céljaik eléréséért bármit megesznek, állhatatosak. Számukra nagyon fontos, hogy önállóan vívják meg azokat a harcokat, melyet az élet az útjukba görget, így segítséget szinte sohasem kérnek. Alaptulajdonságaik közé sorolható még, hogy nehezen bíznak meg az emberekben, így sokszor talán óvatosabbak az átlagnál.
Vízöntő
A Vízöntő aszcendensű ember egyedi stílusával sokszor hívja fel magára a figyelmet, sőt, olykor meg is hökkenti a környezetét. Megjelenése feltűnő, melyhez különleges gondolkodás is társul: a maga útját járja, lázadó. Idegrendszerén sokszor kiütközik, hogy feszített tempóban éli életét, ami nyugtalanságot eredményez. Érzelmei gyakran a mélyben maradnak, és nem kerülnek felszínre, pedig bizonyos szituációkban igen érzékeny. Csak kevés embert enged közel magához, azonban ők a végsőkig kitartanak mellette.
Halak
A Halak aszcendensű ember színes érzelemvilággal rendelkezik, nyílt szívvel és bizalommal fordul embertársaihoz. Alkalmazkodóképessége vitathatatlan, melyet pozitív tulajdonságai, többek között nyitottsága tovább erősít. Az ésszerűséget nem mindig tartja szem előtt, hiszen élvezi, ha elkalandozhat, és képzeletvilágába menekülhet. Gyakran előfordul vele, hogy rosszul ítéli meg az embereket, ezért sokszor a vallás, ezotéria világához fordul, ahol harmóniára, békére talál. Kapcsolataiban fontos az állandóság és egy olyan partner, aki megfékezi álmodozásait és szétoszlatja körülötte a rózsaszín felhőket.
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak