Légy igazán szép!

2009. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A módszerek tekintetében sokat hallani kozmetikai szalonok ajánlatairól, de ez az ábránd megmarad az álmok szintjén, amikor az árlistára pillantunk. Ám szerencsére van olyan szépségszalon, ahol igyekeznek az árakat a földön tartani, hogy sokunknak legyen lehetősége,  könnyebbnek érezni magunkat. A Fogyasztóközpont érdi és budapesti Jókai téri szalonja olyan árakat kínál, hogy a kilóktól való szabadulás és a feszes test azok számára is elérhető, akik nem engedhetik meg maguknak a drága kezeléseket. A fogyni vágyóknak ez jó lehetőség, mert a gépekkel gyorsabb, kevésbé megerőltető a fogyás és tudjuk azt is, hogy nyáron sokkal inkább könnyebb ételeket kívánunk, több karcsúsító zöldséget és gyümölcsöt eszünk.

És igen, ezekben a szalonokban igaz: 3000 forintért már látható eredményeket lehet elérni!

De lássuk a lehetőségeket! A Fogyasztóközpont sokféle kezeléssel várja a fogyni vágyókat, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az érdi központban most vonzó akciót is kínálnak: egy harminc alkalmas bérlet 80.000 forint, amihez három alkalmat ajándékba kapunk. Ráadásként  egy olyan krémet is hazavihetünk magunkkal, ami otthon tovább segíti a fogyást. Ezzel az akcióval csupán 2400 forintba kerül egy alkalom.

De Budapesten a Jókai téri szalon kínálatát is érdemes áttanulmányozni, hiszen ott is rendszeresen vannak különféle akciós testkezelések, tekercselések!

Azonban nemcsak a bérlet ára kedvező. Ha úgy érzed, a nyaralásig nem tudod leadni a felesleges kilóidat, és a napozástól is búcsút intenél, mert törülközővel takargatod majd a gonosz kilókat, akkor a START TURBÓ diétát neked találták ki! Ez a komplex program állapotfelméréssel kezdődik, majd a mindennapos testtekercseléssel folytatódik. Kapsz egy speciális diétás étrendet is. Ezek együttes eredménye két hét alatt látványos eredményt hozhat. A feszes formák magukért beszélnek, csupán a pénztárcádhoz maradsz kíméletes. 45.000 Ft-ért eltűnik a narancsbőr és sok plusz kiló is rólad.

Nyáron tartod az esküvődet? A Nagy Nap bizony sokféle előkészületet igényel, és ahogy általában történni szokott, a menyasszony – kiaggódva magát, hogy minden vendég megkapta-e a meghívót és a hely is jó időpontban van-e lefoglalva –, magára alig marad ideje. Azonban a Fogyasztóközpont az aráknak egy olyan komplett kezelést ad, amiben a ő szabja meg az árat, és a központ ezért az összegért összeállít neki egy személyre szóló szépítő és alakformáló programot.

Az akció még nem ért véget. A Jókai téri központban három alkalom ajándékba jár annak, aki bérletet vásárol. A harminchat alkalmas bérlethez pedig egy Solidea fogyasztó shortot adnak ajándékba.

 

Akkor sincs gond, ha csak egy napos szépülésre vágysz. Különböző programok, kezelések, akciók várnak folyamatosan. Ha meglepnéd magad egy egész napos szépítő kúrával, sokféle lehetőség közül válogathatsz. A lényeg: biztosan megtalálod a kedvedre való kezelést, elfogadható és megfizethető áron. Ne feledd, messze még a nyár vége, szépülni pedig sohasem késő. Kattints a  a www.fogyasztokozpont.hu oldalra, és gondolatban már el is  búcsúzhatsz a fránya kilóidtól!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top