Vízöntő szülött Nyilas aszcendenssel

2010. 03. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor nem szereted a kötöttségeket, és nehéz lenne nálad önállóbb embert találni. Egy életre rabul ejtett a vándorlási kedv, és soha nem hagynál ki egyetlen kirándulást sem, legyen az bármilyen rövid.

Viselkedésed nagylelkű, és őszinte. Bármilyen problémára ki tudod találni a megfelelő megoldást.

Nagyra becsülsz egy jó vitát, különösen akkor, ha egy gyengébb ember mellett kell kiállnod. De az is előfordulhat, hogy prédikációt tartatsz, amikor szerető, meleg ölelésre lenne szükség, vagy az emberi kapcsolatokról beszélsz, amikor a szívedre kellene hallgatnod.

Nagyon félsz az otthon kötöttségétől, így egy olyan lelki társra van szükséged, aki éppen annyira szeret szórakozni, és éppen olyan széles látókörű, mint te: ez a feltétele, hogy kapcsolatod tartós, fejlődőképes legyen. Igen valószínű azonban, hogy sok futó kalandod lesz, mivel fejvesztett pánik fog el a birtoklás legcsekélyebb jelére is. Még amikor letelepszel, akkor is szeretsz elszabadulni néha otthonról, és az otthoni élet szabályait is te határozod meg.

Soha nem veszíted el a mértéket, mindig tudod, hol a határ, inkább boldog és egészséges szeretnél lenni, mint gazdag.

Kizárólag olyan munkában érhetsz el eredményeket, ahol sokat kell utaznod, és amely tág teret ad a gondolkodásodnak.

Mélyen átérzed a világ bajait, és őszinte segítő szándék él benned. Így elképzelhető, hogy szabad idődben beteg, vagy segítségre szoruló emberekkel foglalkozol.

Lehet, hogy néha bolondságokat csinálsz, de soha nem vagy balek – csak egy szent, aki a legjobbat hozza ki az emberekből.

Uralkodó bolygód, az Uránusz jelenleg a horoszkópod otthonnal kapcsolatos területén tranzitál.

Közvetlen környezetedben, családi életedben könnyen elfordulhatnak bizonyos megszakítások, a lakóhelyváltás egyike e lehetőségeknek, vagy átépítésekre, javításokra kerülhet sor.

Családi kapcsolataidban zavar támadhat alapvetően azért, mert mély, pszichológiai változásokon mégy keresztül. Kapcsolataid eddig szőnyeg alatt tartott, rejtett feszültségei most felszínre törhetnek. Egyes kapcsolataid akár meg is szűnhetnek. Mindez menet közben aggasztónak tűnhet, de hosszú távon szabadabbá válsz, és jobban önmagad lehetsz, mint azelőtt. Próbálj meg rugalmas lenni, hogy segítsd ezt a folyamatot.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top