hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az ASUS ZenBook támogatásával lezajlott a SUPERMODEL of the year 2016 modellfelfedező verseny (x)

Pénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget. A rendezvénynek a Fashion Streeten a Deák Palota adott otthont.

A hónapok óta tartó kampányok és a személyes casting után, a december eleji táborból továbbjutó 10 lány egy végső megmérettetésen egy nagy stáb által felkészítve küzdött meg egymással, ahol híres, magyar divattervezők kollekcióit mutatták be a nagyközönség és a divatszakma képviselői előtt. Közülük több kör után választotta ki a zsűri az év modell felfedezettjét: Huszár Fannit.

A 18 éves budapesti lány kommunikáció és média szakra jár, szereti a kihívásokat, maximalista és addig küzd a céljaiért, amíg el nem éri azokat. Kiskora óta élete része a sport és a színpad és szeretné, ha az így is maradna mindez és még nagyobb sikereket érhetne el ezen a területen, hiszen külföldi modellkarrierről is álmodik.

A győztes

A verseny nyertese, Fanni az ASUS jóvoltából egy ASUS ZenBook-ot kapott a verseny fődíjaként, a RiverFitness egy VIP éves fitness bérlettel támogatta, a Fruit Sushi vouchereket, míg a Creative Agent saját weboldalt ajánlott fel számára. Továbbá a divattervezők egyedi ruhákkal, Asti Martini pezsgővel, Avocoda ékszerekkel, LuJoy táskákkal és Nunettes szemüvegekkel is meglepte a lányokat.

A közel ezer jelentkező, a rengeteg partner és a teltházas gálaest után az alapítókkal való beszélgetést követően, nyugodtan állíthatjuk, hogy a verseny jövőre is, már nemcsak hazánkban, ráadásul még nagyobb lendülettel folytatódik tovább.

További képek a Gálaestről itt találhatóak.
További képek a Győztesről itt láthatóak.

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak