hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cavalli szíve egy papagájért dobog!

 

Kevés olyan ember van, aki nem lágyul el egy-egy bűbájos házi kedvenc láttán. Nincsenek ezzel másképp a tervezők és modellek is, akik igen odaadó gazdik, hiszen nemcsak dédelgetik kedvenceiket, hanem igazi luxust biztosítanak nekik. Lássuk a legdivatosabb állatokat!

Karl Lagerfeld és Choupette


Az isteni Carl nem nem hisz abban, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ő ugyanis inkább a doromboló jószágokat részesíti előnyben. Fehér cicája, Choupette teljesen elrabolta a tervező szívét, aki igazán királyi életstílust biztosít kedvencének: két szobalány lesi minden kívánságát, saját sofőrje van és a nap 24 órájában rendelkezésére áll egy állatorvos. Ha pedig arra támad kedve, játszadozhat az iPodjaival. Choupette tehát legalább akkora legenda a divat világában, mint a gazdája, és úgy hírlik, szemét mindig az aktuális Chanel-kollekción tartja.

Donatella Versace és Audrey


Donatella Versace inkább a kutyákra szavaz, azok közül is az aprócska példányok rabolják el a szívét. Kedvence Audrey Hepburnről kapta a nevét, és Donatella többször kifejtette már, hogy mennyire bensőséges a kapcsolatuk: „Néha olyan mélyen a szemembe néz, hogy meg mernék rá esküdni, hogy megért engem.” Azt is gyakran hangoztatja, hogy kedvence abszolút megtestesíti a divatipar sztereotípiáit: megközelíthetetlen, önző és kifejezetten barátságtalan. Úgy tűnik, az ördög nyakörvet visel.

Stefano Gabbana és Toto, Dalí és Rosa

Gabbana nem aprózza el, ő ugyanis a labradorok szerelmese. A történet tizenhét évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy labradorkölyköt kapott karácsonyra Anna Della Russótól. Jelenleg három ebbel osztja meg az életét: Dalí aranyszínű, Rosa fekete, Toto pedig csokoládébarna. A tervező remekül el tudja ütni az időt kedvenceivel: többen látták már, ahogy a három kutya Gabbana jachtján téblábol, majd kutyúszással követik a tengerben pancsoló gazdájukat.

Kate Moss és Archie


Elsőre azt gondolnánk, hogy Kate Moss táskában hordható csöppnyi ebbel domborít, de ez hatalmas tévedés: Kate házi kedvence egy Stradfordshire keverék. Archie kishíján végzetes hatással volt gazdája egyébként kifogástalan stílusára, ugyanis a modell elárulta, hogy „magassarkúban egy rémálom kutyát sétáltatni. Képtelenség kutyát tartani úgy, hogy magassarkút viselsz.” Mondanunk sem kell, hogy Archie rendkívül stílusos eb, külön gardróbja van zsúfolásig tele a sétáláshoz szükséges szettekkel, ami esetében nyakörveket és kabátkákat jelent.

Valentino és Milton, Monty, Maude, Margot, Maggie és Molly


Valentino is a blökikre szavazott, ráadásul rögtön hatra. Nem meglepő hát, hogy a tervező életéről készült 2008-as dokumentumfilm igazi sztárjai is a hat mopsz volt. A kutyusok pontosan tudják, mit jelent az édes élet, hiszen mindenből a legjobbat kapják és ők is renszeres utasai gazdájuk magángépének, ennek ellenére kevésbé kifinomult a stílusuk, hiszen előfordul, hogy megharapnak valakit.

Roberto Cavalli és Oro


Mivel Cavalli rajong a leopárdmintáért, jó okkal feltételezhetjük, hogy a macskák mellett teszi le a voksát, ha házi kedvencről van szó. Ez azonban nem felel meg a valóságnak, ugyanis a szíve egy arapapagájért dobog. Oro kék és sárga színben pompázik és gazdája feltétlen szeretetét élvezi, amit az ki is fejez minden adandó alkalommal. Oro is szerepelt már filmben, a Cavalli koktélkészítő tudományát bemutató videó legjobb mellékszereplője volt.

 

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak