hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyílvessző állt ki a lóból

 

50 centis nyilat lőttek a szerencsétlen állat orrába.

A 10 éves, Bambi névre hallgató kancát az orrából kiálló nyílvesszővel egy arra járó vette észre az angliai Barnsley egyik mezején hétfő este 7 óra tájban.


 

Hogy képes ilyet tenni valaki egy ártatlan állattal?

 

A The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) nevű állatvédő szervezet szakemberei a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek, de csak nehezen tudták megközelíteni a riadt, láthatóan erős fájdalmaktól szenvedő állatot.

A kancát végül egy állatklinikára szállították, ahol a röntgen kimutatta, hogy a vessző csupán 10 centire van az arcüregétől. A póni ennek köszönhette, hogy életben maradt. A nyílvesszőt ezután eltávolították, a sebet összevarrták.


Nem tudni ki használta élő céltáblának a gesztenyebarna pónit, egyelőre még folyik a nyomozás az ügyben.Az RSPCA nyomozója, Joanne Taylor elmondta, hogy a vesszőt valószínűleg egy számszeríjból lőtték ki, és egy sárga valamint egy piros toll volt rajta.

„Döbbenetesnek tartjuk a történteket, és elönt minket a méreg ahányszor eszünkbe jut, hogy valaki egy veszélyes fegyvert lóbálva mászkál a környéken.” - mondják a ló névetelenséget kérő tulajdonosai. Remélhetőleg hamarosan kézre kerül az elkövető, és méltó büntetést kap.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak