hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bálint Antónia a haragosait piszkálgatja

A szépségkirálynőből lett celeb nemrég adta ki botránykönyvét „A királynő meztelen” címmel, amelyben többek közt nekiment ex szeretőinek: Hajdú Péternek, Delhusa Gjonnak és Bogdán Csabának. Toncsi az egy hónappal karácsony előtt megjelent kötetnek szép nagy hírverést kanyarintott a sok vitával.

 

 

"Nem tudtam a könyvről, és annak tartalmáról sem. Szomorú, hogy Toncsi erre adta a fejét, mégsem csodálkozom. Valamiből élni kell…" – nyilatkozta az egyik pletykalapnak Delhusa, de a könyv tartalmáról nem tett említést a médiának. Nem cáfolta, de nem is ismerte be, hogy Antónia igazat írt volna. Bogdán Csaba - aki Szandi férje- hasonlóan nyilatkozott az ex szépségkirálynőről, ő azonban sok momentumban hamisnak, sértőnek találja a botránynaplót. Hajdú Péterről és nejéről, Sarka Katáról nem is szólva!

Az adok-kapok tart már egy ideje, és valószínűleg nem is csillapodik az ajándékvásárlós szezon végéig, hiszen a nyilvános sárdobálás mind Hajdú Péter, mind Bálint Antónia könyveladásainak jót tesz.  Persze ezt meg is ideologizálják, hogy szép magyar kifejezéssel éljünk: "Most már nem hagyom magam, mert az, hogy egy ország előtt rossz színben tüntetnek fel és valótlan dolgokat állítanak rólam, becsületsértő. Hajdú Péter és Sarka Kata is többször próbált lejáratni, mióta megjelent a könyvem, mások pedig azzal, hogy hírbe akartak hozni Zámbó Árpyval. Hajdú Péter azt írta – bár csak utalt a személyemre –, hogy keményen iszom. Ez hazugság, és jogtalan velem szemben, mert soha nem voltam még részeg sem, aminek a barátaim a megmondhatói.” – nyilatkozta felháborodottan Antónia. A könyv sikerén felbuzdulva pedig egy nem túl meglepő kijelentést is tett. "A következő könyvben leírom, hogy miért nem vagyunk jóban Sarka Katával.” Tehát egy második kötet is érkezik hamarosan a könyvesboltok polcaira, tele szaftos botrányokkal, további szeretőkkel és haragosokkal.

Ezek után mi már csak Sarka Kata könyvét várjuk.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak