hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bozsek Márk a Barátok köztöt is otthagyja?

A 25 éves énekes-színész azt tervezi, hogy amint lejárt a szerződése, elköszön a Barátok Közttől, amelyben 2009 óta Fekete Szabolcsot alakítja. "Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet" – nyilatkozta Bozsek, hozzáfűzve azt, hogy a sorozat producerével, Kalamár Tamással többször beszélgettek arról, milyen nehezen éli meg Márk az utóbbi hónapokat.

 


 

"Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni" – mondta Bozsek, aki egyre komolyabban foglalkozik élete újrakezdésével Londonban.

Kalamár Tamás is nyilatkozott az ügyről a Blikknek: „Egyelőre még láthatják a nézők Márkot a sorozatban, de hogy a szerződése lejárta után meg akarja-e majd hosszabbítani az együttműködést, arról nekem nincs tudomásom. Sokat beszélgettünk Márkkal az utóbbi időben, tény, hogy fárasztó perióduson van túl, hiszen nem volt könnyű a Barátok köztben és az X-Faktorban is egyszerre megfelelni, majd elfogadtatni a döntését, hogy kilép az utóbbiból. Márk egy karriermódosításon ment keresztül, amelyben nem minden úgy sikerült, ahogy eltervezte, tökéletesen megérteném, ha szükségét érezné egy kis pihenésnek.”

 

 

 

Amikor a fiatal tévésztár jelentkezett az X-faktorba, azzal indokolta lépését, hogy Fekete Szabolcsról már „mindenki” tudja, hogy kicsoda, de szeretné, ha az ország megismerné az „igazi Bozsek Márkot” is. A kérdés csak az, hogy az elmúlt hetek huzavonájával valóban megismertük, vagy hamis kép alakult ki róla és belefáradt a bizonygatásba, azért hagy hátra mindent?

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak