hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cher hullamaszkban ment utcára!

A világhírű énekesnő sosem titkolta, hogy plasztikai műtétek tucatjaival és méregdrága kozmetikai kezelésekkel tartja formában magát. A nagyközönség azonban mégsem volt felkészülve arra, hogy kezelés közben láthassa kedvencét.

 

 

 

A sztárnak inkább meg kellett volna várnia, hogy lemossák az arcpakolást, mielőtt kisétál a malibui szépségszalonból! Ennyire szoros volt talán a keddi programja? Esetleg annyira ügyetlen volt a kozmetikusa, hogy Cher jobbnak látta, ha kimenekül előle az épületből? Az is lehet, hogy egy megkésett Halloween-kosztümhöz kellett a maszk. Mivel az énekesnő nem kommentálta az esetet, mindenki a képzeletére bízhatja a megoldást.

 

 

Cher látott már jobb napokat is, de még mindig nem panaszkodhat: sem a média, sem a közönség nem felejtette el őt. November első hétfőjén például az amerikai Dancing With The Stars-ban lépett fel két számmal. (A show a magyar Szombat Esti Láz című műsorhoz hasonlítható.) Jól bírta szuflával: nem tűnt úgy, hogy a kimerítő, énekes-táncos produkció megviselné őt. Az ilyen fellépések azt bizonyítják, hogy nem csak a külsejét tartja karban, hanem az erőnléte is jobb egy átlagos 67 éves nőénél. Tisztelet a kivételnek.

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak