hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fejbe rúgták a volt kormányfőt

Bajnai Gordon súlyos fejsérüléseket szenvedett, miután egy focimeccsen teljes erőből eltalálták. A kapus poszton játszó ex-kormányfőt kórházba szállították, ahol azonnal meg is operálták.

Hétfő este, a Grund FC – 43-as Építők edzőmeccsen Bajnai Gordon ex-kormányfő egy rosszul sikerült védés után súlyosan megsérült. A baleset a 35. percben történt, amikor egy akció során a kapusként játszó Bajnai hosszan elvetődött a labda után, amit sikerült is megszereznie, ám a csatár már nem tudta leállítani az elindított rúgást és a volt kormányfőt teljes erejéből a fején találta. Azonnal látszott, hogy nagy a baj – mesélte az Építők csapatának egyik tagja. Bajnai ugyan nem vesztette el az eszméletét, de a földön maradt.


A mentők szerencsére gyorsan megérkeztek, a volt miniszterelnököt pedig kórházba szállították. A Blikk úgy tudja, hogy azonnal a műtőbe is tolták, ahol hajnal 1 óráig tartott a beavatkozás.

Bajnainak az orra törött el és több helyen össze is kellett varrni az arcát. A varratokat várhatóan egy hét múlva szedik ki, de még sokáig nem léphet pályára az Építők kapusa. Bizony, veszélyes sport ez a foci.

fotó: Blikk

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak