hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fia született a hercegi párnak!


Mint azt reggel megírtuk, Katalint reggel kórházba szállították, mivel megindult a szülés. Egész nap tartott a várakozás, ám ennek már vége: a helyi idő szerint este 8.30-kor (9:30) kiadott hivatalos közlemény szerint a hercegi párnak, délután 4 óra 24 perckor (magyar idő:5:25) fia született.

A közlemény szerint Vilmos végig Kate mellett volt a vajúdás alatt, az anyuka és a baba is jól vannak, a ma éjszakát biztosan a klinikán töltik. A kicsi nevét egyelőre még nem tudni.

 

Úton a tónörökös

Katalin hercegnét ma reggel kórházba szállították, megindult nála a szülés. 

A sokat emlegetett július 13-a helyett úgy látszik, hogy a tónörökös baba a 22-ét vagy ha nagyon elhúzódik a vajúdás, a 23-át választja születésnapjául.


Édesanyját autóval szállították a Kensington Palace-ból a St. Mary's kórházba, Vilmos herceg is vele tartott, így vélhetően apás szülés lesz.

Kate a hírek szerint természetes úton szeretne életet adni gyermekének, és még mindig nem tudja, hogy kislányt vagy kisfiút hoz-e a világra.

A hercegi pár szóvivője a sajtónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a kismamát helyi idő szerint reggel 6 óra környékén (magyar idő szerint 7) vitték be a kórházba, nem kapott rendőri kíséretet. „Az események normális mederben zajlanak.” - hangsúlyozta ki tájékoztatójában.

Remélhetőleg így is marad, és hamarosan megszületik a baba.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak