hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyermeket vár egyik kedvenc olimpikonunk

Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozó új szerepben próbálja ki magát: édesanya lesz! A kisbaba június elején fog megszületni, egyelőre nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e, vagy lány. A sportoló azonban már választott neveket: vagy Luca, vagy Zétény névre fog hallgatni a kis jövevény.

 

 

 

„Fontos szakaszához érkezett az életem, kisbabát várok, a negyedik hónapban járok”- nyilatkozta a kajakozó a Híradónak. „A duisburgi világbajnokság után úgy terveztem, hogy hosszabbra nyújtom a pihenőmet. Úgy gondoltam, ha sikeres szeretnék lenni a jövőben is, szükségem van arra, hogy feltöltődjek, egy kicsit kikerüljek abból a körforgásból, amelyben hosszú-hosszú évek óta élek már. Nem tagadom, hogy a baba gondolata is ott motoszkált bennem, és alig egy hónappal a világbajnokság után ki is derült, hogy gyermekem lesz. Hihetetlenül boldog vagyok.”

Az olimpikon a sporttal nem szeretne szakítani: naponta jár edzeni, persze óvatosan, a lehetőségekhez mérten. Azt mondja, nincs hiányérzete, nem érzi úgy, hogy eddig kimaradt volna az életéből valami. De annak se jött el az ideje, hogy a kajakozást feladja.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak