hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robin Williams csúnyán beszólt

 

Az exhibicionizmusát kiválóan kamatoztató valóságshow királynő hamarosan életet ad első gyermekének. Míg sokan a gyermekvárás időszakában a bővebb szabású kismamaruhákat választják, addig ő szokásához híven még most is előszeretettel választ testhezálló darabokat. A logika érthető emögött, magamutogatásból él, ha átlagos gyermekváró rucikba bújna, jóval kisebb felhajtás övezné kisbabája érkezését.

 

Így azonban még a világsztárok is tudomást szereznek róla. Nem sztárocskák, mint ő, hanem valódi nagykaliberek, mint Robin Williams.


Kinek áll jobban?

 

 

Az Oscar-díjas színésznél Kim virágmintás ruhája vágta ki a biztosítékot, melyet a Met Ball nevű divatgálán viselt. Nem volt túl előnyös a ruhaköltemény – a szabása még csak-csak elment, de a szín és a minta nem volt túl előnyös. Williams szerint kifejezetten hajazott arra a kosztümre, melyet a Mrs. Doubtfire-ben öltött magára, melyben egy elkeseredett apát alakít, akit a válás után az exe eltilt a gyerekeitől, és ezért idős angol nevelőnőnek adja ki magát, hogy a lurkók közelében lehessen.

Ezt az észrevételét a Twitteren képekkel ellátva közzé is tette „Nekem jobban állt.” kommentárral.


Még jó, hogy párja, Kanye West erősen tartotta...

 

Azt nem tudni, hogy Williams egykori szettjét ki tervezte, az viszont biztos, hogy Kim estélyije a Givenchy tervezőjének, Riccardo Tiscinek a műve, aki szabad kezet kapott a kismama öltöztetéséhez. „Szerintem fantasztikusan festett. Ő a legszebb kismama, akit valaha is szerencsém volt öltöztetni a pályafutásom során.” - nyilatkozta. Mi hozzátennénk, hogy a legbátrabb is, hiszen nem sokan merik bevállalni azokat a magas sarkakat a babavárás utolsó szakaszában, melyeken Kim egyensúlyozott...

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak