hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szexis szépséghibák a vörös szőnyegen

Mitől lesz valaki különleges, esetleg egyedi? És milyen apró szépséghiba tehet még tökéletesebbé, vonzóbbá valakit? A sztárok hibáira mindenki kíváncsi, de őket valahogy még ezek is sokkal szívdöglesztőbbé teszik, sőt emberibbé, halandóbbá. Van, akit egy kopasz fej, egy ferde száj vagy épp a rengeteg szeplő tesz feledhetetlenül vonzóvá.

Apró hiba vagy vágyfokozó szexepil?


Otthon a tükörben mindig nagyon kritikusan nézzük magunkat. Észrevesszük a legapróbb hibákat, az olyanokat is, amik senkinek sem tűnnek fel a környezetünkben és azokat is, amelyek nem is léteznek. Előfordul, hogy olyan dolgot fedezünk fel magunkon, amit kifejezetten utálunk és attól kezdve sokat dolgozunk azon, hogy elrejtsük ezt a kis szépséghibát. Közben nem is gondolunk arra, hogy valaki vagy valakik épp azt a különleges, jellemző dolgot kedvelték meg bennünk és attól tartanak szépnek, szexisnek. Sokszor ezek lesznek a védjegyeink, szexepiljeink, a titkos fegyverünk, a szexuális vonzerőnk egyik forrása. Épp ezért sok esetben egy-egy testi hiba inkább vonzónak tűnik, sőt vannak olyanok, akik kifejezetten a tökéletlenségekre buknak. Ilyen lehet egy ferde orr, egy markáns áll, egy sebhely… Nők esetében a szeplő, a fülek, a tökéletlen fogsor. Sok ilyet látunk az utcán is, de mégis sokkal érdekesebb, hogy sztárjaink milyen apró hibákat birtokolnak. A sztárok mindig olyan tökéletesnek látszanak. Stílusosak, egyediek, csodálatos alakjuk van, csillognak és villognak. Őszintén, nekik még a szépséghibák is az előnyükre válnak. Lássuk, milyen szexepilek fordulnak elő Hollywoodban!

Vanessa ParadisKi ne szeretne kis helyes, vadul szexis foghíjat Vanessa Paradist látva? Ő maga is tudja, hogy ez az ő különleges védjegye, így nem is szabadult meg tőle. Sokan rengeteget költenek a fogorvosnál és kínlódnak éjszakánként a fogszabályzóval, pedig ezt az apró hibát is csak tudni kell hordani.

Lindsay Lohan és KeshaNem is beszélve Lindsay Lohan és Kesha szeplőiről. Mikor kicsi voltam, többször hallottam, hogy a vörösek nem szépek és milyen rossz nekik, hogy szeplősek, talán még csúfolták is őket. Ezt a két nőt elnézve azonban legszívesebben pöttyöket festenék az arcomra.

Kate HudsonKate Hudson lett a következő kiszemelt és rögtön tudja mindenki, hogy miért is. Kate bal görbe, elálló füle csak még szexisebbé és kifejezetten aranyossá teszi az amúgy is férfivadító szépséget, akire nagyon sokan szeretnénk hasonlítani. Még akkor is, ha mellbedobásból épphogy átment a vizsgán.

Megan FoxHa már arról van szó, hogy kire is szeretnénk hasonlítani, akkor mindenképpen meg kell említeni Megan Foxot, akit 2008-ban a világ legszexisebb nőjének választottak az FHM magazin olvasói. A fiatal, biszexuális modell és színésznő donga hüvelykujjal született, ami azt jelenti, hogy sokkal kisebb, mint kellene. De őszintén, kit zavar, ha így áll rajta a bikini? Semmit sem von le a 26 éves lány kvalitásából, maximum egyedibbé teszi.

Ashton KutcherKezdjük is az örök kölyökképű, sűrű hajú, gesztenyeszemű Ashton Kutcherrel. A 35 éves, de húsznak kinéző férfiember összenőtt lábujjakkal született. Az összenőtt ujjak semmilyen lábujjakkal kapcsolatba hozható képességre (járás, futás, úszás) nézve nem jelentenek hátrányt. Felőlem aztán összenőtt lábakkal is születhetett volna, neki az is jól állna!

Joaquin Phoenix


Joaquin Phonix szintén születése óta hordozza magán a szája felett lévő kívánatos sebhelyet, ami az egyébként is minden nő álmát megtestesítő szomorú tekintetű, de rosszéletű férfit igazán ellenállhatatlanná teszi.

Sylvester StalloneHa már a szájnál tartunk. Megoszlanak a vélemények, de tengernyi nő bomlik a ferde szájú Stallonéért. Annyira különc és érdekes szája van, hogy kevés nő van/volt, aki nem kóstolná meg. Azért, hogy őszinték legyünk, korábbi férfiasságának megítélést rommá zúzta a nem oly régen vetített John Rambóban szereplő, többszörös szépészeti műtétek utáni Sly alakja. De ez a szájforma a mai napig egyedi márkajelzés.

Ben AffleckBen Affleck is büszkélkedhet ilyen különleges ékességgel. Neki gödröcske van az állán, és ez egy olyan genetikai szexepil, ami mindenképp öröklődik tovább függetlenül attól, hogy a másik fél rendelkezik-e saját gödröcskével. A férfiideál arcán lévő anyajegy pedig igazán rabul ejtő.

Jason StathamJason Statham kopaszodása és egyedi, kemény arcvonásai miatt testesíti meg számos nő számára a fantáziavilág dögös macsóját. Kopasz borostás fejét sokan simogatnák szex közben. Persze hozzátartozik, hogy álmainkban a szexis kopasz legalább 180 magas, de ez már a kevésbé szexis apró testi hibát meríti ki a sztárt illetően.

Vin DieselMég egy kopasz a csodavilágból. Sajnos bugyi szaggató mély hangja elvonja minden vélt vagy valós kis hibáról a figyelmet. Szerintem neki olyan nincs is és a nélkül is vadító, férfias, vonzó és izmos.

 


 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak