hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VV: a fiúk már finalisták!

 

 

Tegnap este megtörtént a Való Villa utolsó kihívása. Anikó a saját bevallása szerint nehezen, de meghozta döntését, kivel szeretné összemérni az erejét a fináléba kerülésért.

 Már csak négyen – Anikó, Éva, Alekosz és Jerzy – üdvözölték a villába beköszönő Lilut a tegnap esti kihíváson. A görög csődörön kívül mindenki hősiesen bevallotta, hogy nagyon izgul, érzik, itt már nem babra megy a játék.

 Mivel a játék már a vége felé robog, itt már az előző párbaj győztese, Jerzy se érezhette magát biztonságban, Anikó őt is választhatta volna. A döntés meghozásában három volt villalakó is segített a fekete hajú démonnak. Béci, Ildikó és Szandika mondhatták el, szerintük kit kellene kivinnie. Mind a hárman másik embert javasoltak, amin mi meg se lepődtünk, hiszen uncsi is lett volna, ha mindannyian ugyanazt a személyt nevezik meg.

 

 


Aztán eljött a nagy pillanat is, Anikónak 3 percben kellett elmondania, mit gondol lakótársairól, és kit visz ki. Igazán frappáns kis beszédet kanyarított, és a végén Évát nevezte meg. A két fiú tehát már biztosan benn van a véghajrában, ám a lányoknak még küzdeniük kell. Vajon ki tér majd vissza a párbajról? Anikó? Éva? Szombat este kiderül.

Képek forrása: RTL

 
 
Keresés
 
hirdetés
Az enyém!!!! 
Amikor se dio se mäk nincs benne....
 
Ajánlott oldalak