hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A megújulás éve lesz 2014!

Közeledik az év vége, ilyenkor pedig egyre többeket foglalkoztat az, hogy vajon mire számíthatunk az új esztendőben. Jobbra fordul a helyzetünk, vagy nehézségekkel kell megint szembe néznünk? Lássuk mire számíthatunk 2014-ben!

 

 

 

Az asztrológusok szerint az új évvel, az újrakezdés lehetőségét is megkaptuk, azonban ezzel a lehetőséggel nem tud majd mindenki élni. Ahhoz hogy a változás és az új és pozitív dolgok helyet kapjanak életünkben, meg kell szabadulnunk a régitől. Nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is nagytakarítást kell végeznünk és az önismeret útjára kell lépnünk. Aki ezt nem teszi, sajnos helyzete sem fordulhat jobbra, pedig azokat a szárnyakat, melyekkel szabadon repülhet, nem fogja megkapni.

 

Fogadd meg az új év tanácsait!

Higgy saját magadban és tudd, hogy megérdemled a változást!

Nézz szembe a sötét és negatív oldaladdal is, hiszen csak így találhatod meg a fényt!

Vonulj néha vissza és ismerd meg a lelkedet, így egyre közelebb kerülsz magadhoz és a fejlődés útjára léphetsz!

Az új év nem lesz titoktartó, így jól gondold át kinek mit mondasz el az életedből!

 

Az év első felében le kell pakolnunk csomagjainkat és meg kell szabadulnunk a minket korlátozó terhektől, hiszen 2014 második fele a hit, a bizalom és a reménység időszaka lesz, amikor is a fejlődés útjára léphetünk.  Nem csak a csillagok állása, a Hold is nagy hatással lesz életünkre az előttünk álló 12 hónapban:  egyrészről termékeny dőszakot vetít elő, másrészről pedig változást ígér. Nem árulunk zsákbamacskát, lesznek mindennapjainkban kemény mélypontok és ahogy a Hold változik, a mi kedélyállapotunk és érzelmeink is így kerülnek terítékre ebben az évben. Tudatosítsd magadban, hogy minden nehéz helyzet a te fejlődésedet szolgálja, így ha kibírod, megerősödsz és továbbléphetsz egy magasabb tudatossági szintre. Ne add fel! Aki elég bátor lesz ahhoz, hogy szembe nézzen önmagával, annak az év végére óriáslépésekkel érkezik meg az életébe a változás!

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak