hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyagilag is összeilletek?

Szép dolog a szerelem, a romantika, a szenvedély, azonban a tartós kapcsolatokba már egyéb dolgok is belopóznak, köztük a pénz. Ahányan vagyunk, annyiféleképp állunk az anyagiakhoz. Van, aki ördögtől valóként tekint pénzre, mások úgy vannak vele, hogy könnyen jött, könnyen megy, léteznek takarékosok, herdálók és a bankókra eszközként tekintők. Többek közt családi hátterünk, neveltetésünk, tapasztalataink, valamint alaptermészetünk határozzák meg, hogyan is kezeljük a pénzügyeinket. Utóbbi velünk születik, sokak szerint az határozza meg, hogyan álltak a csillagok világrajövetelünkkor. A pénzügyek területén az alapjegyeken túl az ezeket magukba olvasztó négy fő elemet – Tűz, Víz, Levegő, Föld – hívhatjuk segítségül, ha meg szeretnénk tudni, hogy szívünk választottjával vajon financiálisan is egy húron pendülünk-e.

 


 

Tűz

Jegyei: Kos, Oroszlán, Nyilas

A Tűz jegyű emberek szenvedélyesek, nyughatatlanok, energikusak és gyakran kontrollmániásak. A Kosok született vállalkozók, akik mindig megtalálják a módját, hogyan teremtsék elő a kigondolt összeget. A megkeresett pénz egy részét elköltik, a maradékot pedig újabb projektekbe forgatják. Az Oroszlán számára egyértelmű, hogy a pénz azért van, hogy költsük. Gyakran jól fizető pozícióban sikerül elhelyezkednie, így aztán bőven van miből állnia a cehhet, ha vásárol, szórakozik, és még jut arra is, hogy másoknak, például rászoruló gyerekeknek segítsen. A Nyilasnak szent meggyőződése, hogy a pénz nem a láda fiába való, és a takarékban se sok értelme van parkoltatni. Ha már jön, akkor használjuk, nem csak szórakozásra, de jótékonykodásra, terveink megvalósítására. A jegy szülöttei kivételes üzleti érzékkel rendelkeznek, még a halottnak tűnő vállalkozásokból is gyarkan képesek profitot termelni, ha hagyják őket kibontakozni.

 

Föld

Jegyei: Bika, Szűz, Bak

Ezen jegyek szülöttei tisztában vannak vele, hogy a vagyon biztonságot és hatalmat adhat a kezükbe. Habár a Bika nem tartozik a legjobban kereső jegyek közé, kevesen tudnak nála jobban spórolni és befektetni, ha úgy hozza a sors. Tehát minden esélye megvan rá, hogy jómódúvá váljon, csak ne adja fel. A Szűznél minden egyes fillérnek megvan a helye, szabályosan fizikai fájdalmat érez, ha parazlást lát. Emellett éles szemmel kiszúrja a rejtett üzleti lehetőségeket is, melyek mellett mások megtorpanás nélkül elsétálnak. A Bak hihetetlenül szorgalmas és pénztudatos, alkalmanként kicsit fösvény is. A befektetések és az ingatlanok tulajdonképpen a vérében vannak, keresse a lehetőségeket.

 

 

 

Levegő

Jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A Levegő jegyek képviselői a pénzt csereeszköznek tekintik. Az Ikrek a legszívesebben a hobbijait, a tanulását, az életet érdekessé tevő kalandok elérését finanszírozza a jövedelméből, a jövőjét már annál kevésbé, hiszen legfőképpen a jelenben él. A Mérleg jegy szülöttei nehezen hoznak döntéseket, és nem túl gyakorlatiasak, azonban hajlandóak megdolgozni a saját maguk és szeretteik jólétéért. A Vízöntő liberális nézeteket vall a pénzről: ha egyvalakinek van, akkor mást is megillet. Azért, hogy neki is legyen, megmozgat minden követ, akár napi 12-16 órát is dolgozik.

 

Víz

Rák, Skorpió, Halak

A Víz jegyek szülöttei gazdag érzelmi életet élnek, és bár befolyásolhatók, alapvető nézeteik mélyen gyökereznek. A Rák jegyűek mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék az áhított otthont, és mindent megadjanak a családjuknak, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egészen más karriert választanak, mint amiről álmodoznak. A Skorpió az extravagancia és a szűkmarkúság elegye. Passziói távolról sem olcsók, és hajlamos a hétköznapi kiadásokkal szemben – mint például a számlák kifizetése vagy a nyugdíjalap hizlalása – előnyben részesíteni őket. A Halak jegyű emberek igazi mesterei a pénz áramoltatásának, azaz minden gond nélkül bevonzzák azt az életükbe, majd el is költik. Igazából nem sokat adnak a bankszámlájuk tartalmára, sokkal fontosabb számukra, hogy szerető társ legyen mellettük, és hogy szeretettel és mindenféle földi jóval eláraszthassák a szívükhöz közel állókat.

 

Szeretnél még többet megtudni magadról? Kíváncsi vagy, milyen eseményekre készülj fel? Csatlakozz a HoroszkópPluszhoz a Facebookon napi horoszkóp és bioritmus előrejelzésedért, vagy kattanj rá a horoscopeplus.hu-ra, ahol iPhone-ra és iPadre letölthető kínai, azték, kelta horoszkópok, perui jóskövek (hogy csak néhányat említsünk a kínálatból) mesélnek rólad és a sorsodról. 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak