hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Egészséghoroszkóp 2014

Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az új esztendő? Most megtudhatod, mire kell figyelned 2014-ben ahhoz, hogy egészséges maradj!

 

 

 

Kos

Már az év elején ideje felvenned a fogadalmaid listájára azt is, hogy „pihenés!” Egyelőre úgy tűnik nem lesz komolyabb problémád 2014-ben, hacsak nem hajszolod agyonra magad. Ne várd meg, amíg ez történik és szánj mindig elég időt magadra is! Figyelj oda egész évben a kalciumban gazdag ételek fogyasztására!

Bika

2014-ben a vesékre és az alhasi szervekre figyelj oda fokozottabban, hiszen ezek betegedhetnek meg nálad a legkönnyebben az új esztendőben. A nagy hidegben hordj derékmelegítőt, nyáron pedig ügyelj arra, hogy nem ülj huzatos helyen. Az új évben a súlyodra is oda kell majd figyelned kicsit, de ha fogyókúrába kezdesz, maradj mindig a természetes és egészséges módszereknél, akkor hatásos lesz!

Ikrek

Fontos, hogy már januárban kezd el megerősíteni az immunrendszered, hiszen az új évben több olyan probléma is leselkedik rád enélkül, amire talán nem is gondoltál. Főleg a stressz okozta emésztési problémák találnak táptalajra nálad, de több megfázáson is túleshetsz, ha nem figyelsz magadra!

Rák

Az új esztendőben az érrendszered állapotára és a vérnyomásodra kell majd jobban ügyelned, ennek érdekében már most jól teszed ha visszafogod a sófogyasztást és elindulsz az egészséges táplálkozás útján. Hidd el, ezzel csak jót tehetsz magadnak!

Oroszlán

Különösebb egészségügyi kockázatot nem jelent számodra az új esztendő, azonban fontos hogy járj mindig nyitott szemmel, így több közlekedésből adódó, apróbb sérülést is elkerülhetsz, a 2014 pedig tökéletes egészségben telhet!

Szűz

Bár különösebb egészségügyi problémát nem vetít elő a 2014-es év, azonban oda kell figyelned arra, hogy kevesebbet idegeskedj és kerüld a stresszt! Időben feküdj le és igyál gyógyteákat, ezen kívül az is fontos hogy találj valami hobbit, aminek végzése során maximálisan kikapcsolódhatsz!

 

 

 

Mérleg

Ha odafigyelsz magadra, sokáig meg tudod őrizni egészségedet és elkerülnek majd a nagyobb bajok. Kerülj minden egészségtelen táplálékot, vedd rá magad a friss levegőn való mozgásra, sétára. Az új évben csak nyár körül mutatkozik egy-két apróbb baleset, de ez is csak maximum abból adódik, hogy a nyaralás körüli hercehurcába rácsattan az ujjadra a bőrönd, nyugi!

Skorpió

Szervezeted igen nehezen viseli a plusz kilókat, így egész évben oda kell figyelned arra, hogy nem lengjen ki túlságosan a mérleg nyelve. Ráadásul amit most felszedsz, úgy tűnik 2014-ben csak nagy nehézségek árán tudod majd ledolgozni, így ne vedd félvállról a dolgot!

Nyilas

Ha kimeríted a szervezeted aranytartalékait, azon se csodálkozz, ha könnyen megbetegszel. Panaszkodás helyett, inkább szánj arra is időt, hogy pihenj és foglalkozz az egészségeddel! 2014-ben különösen a gyomrodra kell vigyáznod!

Bak

Az új esztendő tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy megszabadulj a függőségeidtől, legyen az az édesség imádata, vagy a dohányzás, hiszen a csillagok segítenek majd abban hogy akaraterőd új lendületet vegyen és az egészségedet szolgálja!

Vízöntő

Az új évben mindössze néhány jegynél mutatkoznak gondok a kilók terén és bárhonnan is nézzük a Vízöntő ezek a jegyek közé tartozik! Ha nem akarsz nyárra jelentős méretű úszógumit növeszteni, akkor bizony itt az ideje annak hogy az étlapodra a zöldségek és a gyümölcsök is felkerüljenek!

Halak

A kemény diéták és az életörömök megvonása nem tesz jót az egészségednek, így 2014-ben itt az ideje annak, hogy visszafogd magad. Ha eddig az önsanyargatás híve voltál, most inkább az egészségre szavazz! Válassz olyan sportot, ami a tartásodat javítja és a hátizmaidat is karban tartja, hiszen legkönnyebben ezekkel gyűlhet meg a bajod az új esztendőben!

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak