hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Különleges advent

Advent a várakozás időszaka: karácsonyig minden vasárnap meggyújtunk egy-egy gyertyát, tervezgetjük az ünnepi vacsorát, ajándékokat vásárolunk és feldíszítjük a házunkat. De miért ne díszítenénk fel a lelkünket is? Hiszen ez az időszak egyben az elmélkedés, a magunkba való elmélyülés időszaka is. Használd ki ezeket az erős, gyógyító energiákat és meditálj velünk!

 


 

Ha egy kicsit minden nap el tudsz csendesedni karácsonyig, a szentestét valószínűleg a legnyitottabb szívvel és tiszta lélekkel tudod majd megélni. Minden meditáció, elmélyülés előfeltétele, hogy csendes, nyugodt környezetben végezzük, ezért lehetőleg olyan időpontot találj erre, amikor nem rohansz sehova: a ruhákat kimosta a gép, az ebéd elkészült, a szomszédban pedig nem fúrnak polcot a falra. Amennyiben az utóbbit nem tudod kiküszöbölni, úgy indíts el valami lassú tempójú meditációs zenét és semmi esetre se veszítsd el a türelmedet.

Gyújts egy szál fehér gyertyát, ülj le kényelmesen, hunyd le a szemed és lazítsd el minden izmodat. Képzeld el hogy egy csodaszép téli helyen vagy, nagy pelyhekben hullik a hó. Nem fázol, sőt különös melegség járja át az egész testedet. Nem messze tőled egy épületet fedezel fel, elindulsz felé, közben szemügyre veszed és megszámolod az ablakait, pontosan 24-et látsz. Amikor odaértél, lépj be az ajtaján, nézz szét. Ha úgy érzed, takarítsd ki, szellőztess, rendezd át a bútorokat. Az épületen belül egy kis oltárt is felfedezel, amin 24 szál fehér gyertyát találsz. Minden egyes ablakba gyújts egyet, és miközben néhány másodpercig nézed a lángot, tégy egy-egy adventi fogadalmat, olyat, ami a legbelsődben van, és nagyon szeretnéd megvalósítani, most lehetőséget kapsz arra, hogy be is tartsd. Ha elfogytak a fogadalmaid, a többi gyertya meggyújtásánál kívánj valamit, vagy csak hagyd, hogy a csodás fénye átjárja az egész testedet és megtisztulj.

Ha végeztél, indulj el a hóval fedett tisztás felé, időnként állj meg és nézz vissza a házra, a lelked házára. Látod, milyen gyönyörű fénnyel ragyognak az ablakok? Az összes gyertya most már benned ragyog, vigyázz ezeke a tiszta, fényes energiákra, amikor csak tudod látogasd meg ezt a helyet és gyújts meg újra a fényeket, hogy a karácsonyig a belső házad és egyúttal a lelked is teljes díszbe kerüljön!

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak