hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Láthatatlan kötelékek

 

Hiába a vitamin bomba, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres mozgás, valahogy mégse vagyunk formában. Érzelmeink hullámvasutaznak, az örömnek kevés hely jut, ám a fáradtság, levertség, keserű szájíz folyamatosan feszíti a bensőnket.  Nem értjük miért.


A lehetséges ok: láthatatlan éteri kötelékek kötnek minket gúzsba, megakadályozva a kiteljesedésünket, azt, hogy a kívánt irányba haladjon az életünk.

 

 

Mik is ezek a kötelékek? A legtöbben csövekhez hasonlítják őket, melyeken keresztül energia, információ áramlik két ember között. Oda-vissza alapon. Nap mint nap találkozunk ezekkel a kötelékekkel, melyek a csakráinkhoz csatlakoznak, illetve egyes szerveinket be is hálózhatják. Több fajtájuk létezik, melyek nem egyformán hatnak ránk.


Pimasz kötelékek:

Nem mély és nem is túl erős kötelékek, melyek a csakrák felszínéhez kapcsolódnak. Rámenős üzletkötőkkel, a privát zónánkat megsértőkkel történő interakcióink során akaszkodhatnak ránk. Hatásukra fáradtnak, minden ok nélkül kimerültnek érezhetjük magunkat.

Alkalmi kötelékek:

Felszínes kapcsolatok során jönnek létre, és azonnal el is halnak, mikor a közvetlen kommunikáció megszakad. Feladatuk, hogy figyelmünket a másik emberre irányítsák, például, mikor útbaigazítást kérünk, vagy amikor egy továbbképzésen az előadót hallgatjuk. Ezen kötelékek hatását a figyelem középpontjában lévők szokták érezni, többnyire lámpaláz formájában.

Kapcsolati kötelékek:

Ezek a kötelékek már mélyen a csakrákba ágyazódnak, emellett egyes szerveinket is befonhatják. Hosszútávú kapcsolatok során kelnek életre, mint amilyen a szülő-gyermek, a testvéri vagy például a szerelmi viszony. Egészséges és negatív energiákat egyaránt közvetítenek, sok szinten befolyásolnak minket. Amikor például egy nő az apjához hasonlóan züllött életvitelű, kötekedő férfit választ társául, akkor valószínű, hogy az édesapjához kötődő kapcsolati kötelék hatására dönt így.Öröklött kötelékek:

Egy családon belül generációkon keresztül öröklődhetnek ezek a kötelékek. Ilyen esetben fordul elő, hogy szinte ugyanazt az utat járjuk be, mint a szüleink, nagyszüleink, még akkor is, ha ez nem éppen felemelő.

Csakra kötelékek:


Ezen kötelékek célja, hogy a segítségükkel felfedezzük a másik ember valóságát, illetve hogy biztosítsuk személyiségünk egészséges fejlődését. Sajnos azonban a többségünk nem tanulja meg, hogyan is alakítson ki egészséges kötelékeket, és ez az egész életére rányomhatja a bélyegét.


Az alkalmi kötelékek kivételével ezek az energia csatornák maguktól nem hagynak el minket, és a romboló energiákat közvetítők félelmet, dühöt, depressziót generálhatnak bennünk, továbbá, mint arra már utaltunk is, hátráltató döntéseket hozunk a hatásukra. Hozzáértő segítséggel azonban meg lehet szabadulni a negatív kötelékektől, például úgy, hogy átprogramozzák, kitisztítják vagy elvágják azokat.

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak