hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milyen jegyben születtél? – Kielemezzük hogy tudsz szeretni!

 

Kicsit, nagyon, féltve, tüzesen… Vajon hogy tudnak szeretni az egyes csillagjegyek szülöttei? Kielemezzük mind a tizenkettőt, hogy megtudjuk kire, mennyire igazak az asztrológusok által összeállított jellemzők!

 

Kos

Hirtelen lobban fel a szerelem tüze szívében, azonban sokszor szalmalángként hamar el is lobban. A hőn áhított személyért folytatott küzdelem lázba hozza, csakúgy mint az, ha érte küzdenek meg. Imád szerelembe esni (bár ki nem?), azonban sokszor inkább maga az érzés foglalkoztatja, mint annak alanya. Ha érzi, hogy feltétel nélkül szeretik, ő is hűséggel viszonozza, azonban nem híve a „parázslásnak”: vagy mindkét fél részéről vadul ég a tűz, vagy nagy füstöt hagyva maga után kialszik, a Kos pedig továbbáll. A kapcsolatban ő a dominánsabb és csak igen ritka esetben adja át a vezetést a másik félnek, ilyenkor azonban erősödik benne a féltékenység érzése.

 

Bika

Szinte észrevétlenül, higgadt természetességgel cserkészi be kiszemeltjét. Érzékiségét kihasználva szövevényes hálót sző az „áldozat” köré, különböző terveket eszel ki, hogy biztosra menjen. Hűséges típus és nagyon szeret adni. Miután türelmesen megvárta, hogy beérjen a szerelem, ezerrel belead mindent abba, hogy ne veszítse el társát: romantikázik, elgyengülten áradozik, és szinte elfeledteti társával hogy ő egy igen racionális, stabilan a földön járó típus. Hibája? Érzékiségéért cserébe olykor birtokolni szeretné társát, amit bizony sok jegy szülötte nehezen visel…

 


 

Ikrek

A legideálisabb partner számukra olyan, aki megfelelő változatossággal tölti ki életüket, hiszen a szabadság iránti vágyuk igen erős. Nehezen kötelezik el magukat egy stabil és hosszú távú kapcsolat mellett. Mindenben és mindenkiben az újat kutatják, így szinte állandóan keresik az ideális jelöltet, akivel kellően sokszínű életet élhetnek. Érdeklődésüket folyamatosan fenn kell tartani, intenzíven élik meg a szerelmet, szexualitást, érzelmeket, olyan nincs, hogy körülöttük ne történjen semmi! „Úgy szép az élet, ha zajlik!” – jelmondatuk akár ez is lehetne.

 

Rák

A rák számára igen fontos a romantika, a szerelem. Hűséges típus, ha elkötelezi magát, az egy életre szól. Addig azonban több kapcsolaton keresztül vezet az út, melyeket igen intenzíven él meg érzelmileg. Belső világát, érzéseit csak kevesen ismerhetik meg igazán, ha el is mondja, inkább csak fél szavakkal. A rák nő szereti ha körbeudvarolják, rajonganak érte, a rák férfi pedig szeret udvarolni. Fontos számukra a játékosság, a nevetés, ettől igazán boldog párkapcsolat alakítható ki velük. Őszintén szeretnek, kapcsolataik a szerelmen és tiszteleten alapulnak.

 

Oroszlán

Szenvedélyesen, teljes átéléssel adja magát a szerelembe, birtoklási vágya hatalmas, így sokszor féltékeny. Szeret küzdeni a kiválasztottért, aki szinte kivétel nélkül szép és igényes, hiszen az oroszlán számára fontos hogy szerelme adjon magára és legyen benne valami igazán különleges. Imád szerelmesnek lenni, így ha újabb és újabb célpontot talál magának, gyakran meginog még stabil kapcsolatban is. A korábbi szerelmeinek emléke mindig élénken él emlékezetében, de ettől függetlenül újra és újra át tudja magát adni az érzésnek, ugyanolyan szenvedélyt és tüzes erotikát tud csempészni kapcsolataiba, mintha azok az elsők lennének!

 


 

Szűz

Nehezen esik szerelembe, és ha mégis megtörténik vele, nem a mindent elsöprő szenvedély jellemzi: racionális alkat. Ahhoz, hogy valaki meghódítsa szívét, türelmesnek kell lennie és fontos, hogy elfogadja a szűz által felállított szabályokat, korlátokat. Az erősebb személyiségek nehezebben jönnek ki vele, azonban ha megtalálja az ideális társat, odaadón tud szeretni. Féltékenyebb típus, de ez csak a saját, kissé merev gondolkodása miatt van, félti szerelmét. Ha felismeri, hogy a korlátok nélkül sokkal boldogabb lehet és lazít elvárásain, akkor csodálatos párkapcsolatot tud kialakítani.

 

Mérleg

A szerelem érzése nem gyakran keríti hatalmába, nehéz a fejét elcsavarni. A flörtölést művészi szintekre képes emelni és sokszor alkalmazza is, viszont igazán csak olyan társat tud szeretni, aki hozzá hasonlóan igen őszintén és teljes odaadással tudja azt viszonozni. Szerelméhez nagyon ragaszkodik, így általában nem ő az, aki kiszáll egy kapcsolatból. Családcentrikus, annak ellenére hogy számtalan futó kalandba bonyolódik, valójában nagyon vágyik a nagy Ő megtalálására és ha megtalálta képes egy életen át hűséges maradni. Ha érzelmileg nem zsarolják és megkímélik a felesleges konfliktusoktól, akkor hosszú, boldog házasságban élheti mindennapjait.

 

Skorpió

A skorpió szerelembe esésének két lépése van: először racionálisan gondolja végig a kiszemelttel kapcsolatos dolgokat és csak ezután adja át magát a szenvedélyes érzéseknek. Könnyen meg tudja szerezni kiszemeltjét és általában nagyon hamar komoly érzéseket is kivált belőle, hiszen személyisége és érzékisége vitathatatlan. Ha szerelmes lesz, akkor odaadó és csodás partner, bár a romantikára általában nem képes. Szerelmét, szeretetét a testi örömökben tudja leginkább kifejezni, rendkívül fontos neki a szexualitás, de ez nem jelenti azt, hogy nem őszintén szeret, csupán így tudja kifejezni érzelmeit. Nehezen vagy egyáltalán nem vallja be, de nagy szüksége van a tiszta, igaz szerelemre.

 Nyilas

A világ legtermészetesebb dolgának tartja a szerelmet. Kalandor típus, több párkapcsolaton keresztül vezet az útja a mély érzések megtalálásig. Kalandozásaiban szabadságvágyát és kíváncsiságát is kiéli. Érzéseiről nem szeret beszélni, nehezen nyílik meg társa előtt, de mindenképpen érezteti partnerével, hogy szerelmes, csak éppen ezt nem szavakban teszi. Fiatalabb korában szüksége van a szárnyalásra, arra hogy keresgéljen a potenciális alanyok között, így tartós kapcsolata jobbára csak később alakul ki. Az irányítást és az anyáskodást nem tűri, de ettől függetlenül elfogadja, ha párja dominánsabb a kapcsolatban.

 

Bak

Meglehetős természetességgel éli át a szerelmet, hiszen köztudottan hagyománytisztelő, konzervatívabb típus. Aki meg akarja hódítani, jól teszi ha falakat is tud rombolni, ugyanis a bakhoz csak ezeken keresztül vezet az út. Ha sikerül, akkor olyan hűséges társra talál, aki érzelmeit is kimutatja, szenvedélyes és érzéki, ezt az oldalát azonban ki kell érdemelni, keveseknek nyílik meg ennyire. Jobbára kivárja, amíg hozzá közelednek és nem bonyolódik felesleges flörtökbe. Természetesen és spontán alakulnak szerelmei, jelmondata: „ami nem jön, nem kell erőltetni, ami nincs, nem kell megjátszani, ami lehetne, majd lesz, nem kell siettetni.”

 

Vízöntő

A csillagjegyek közül, talán a vízöntőnek a legnagyobb a szabadságigénye, szeret hódítani, vadászni, melyet mesterfokon képes kivitelezni, szinte észre sem veszi a kiszemelt, hogy behálózták. Ha nem sikerül meghódítania „áldozatát” elmegy a kedve az egésztől és egy darabig nem is próbálkozik újabb társ becserkészésével. Elvárja, hogy odaadóan szeressék, csodálják, ettől lehet benne leginkább megerősíteni a szerelmet, amit ha átél, akkor megszűnik körülötte a világ és egy rózsaszín felhőben éli életét. Az ideális társ számára olyan, mint ő: függetlenségre vágyik, így fantasztikus párost alkothatnak, azonban fontos tudni róla, hogy nem osztozkodik senkivel! Kapcsolataiban harmadik személynek nincs helye!

 Halak

Szerelemből sok legyen és mindent elsöprő! A halaknak úgy kell ez az érzés, mint a víz az élethez, így szeretik gyakran átélni. Sokszor olyan kapcsolatokba is belebonyolódnak, melyeknek már a kezdetekkor lehet sejteni a végét, ennek ellenére ragaszkodnak hozzá. Óriási szerelemre képesek, bár a partnernek nincs egyszerű dolga: végletekig szeretik feszíteni a csábítás húrjait, csaknem addig, míg el nem pattannak. Játszmákat állítanak fel, amit ha hősiesen tűr a partner egy olajozottan működő, szenvedélyes kapcsolatban lehet része.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak