hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tízmilliószoros napok 2014-ben

Minden évben van néhány különleges nap, melyeken minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, legyen az pozitív, fejlődés irányába ható, vagy negatív, ártó teremtés. Ezek azok a napok, amikor tudatosan oda kell figyelni gondolatainkra, kívánságainkra, hiszen az Univerzum ezeken a napokon sokkal intenzívebben igyekszik azokat megvalósítani.

 

 

 

A tízmilliószoros napok eredete a tibeti, buddhista hagyományban keresendő. Minden évben négy ilyen nap van, amely Buddha egy-egy cselekedetéhez kapcsolódik. Miről szól ez az időszak? Többek között elindítja a múlt terheitől való megszabadulást és segít a testi és lelki gyógyulás útjára lépni, hiszen ezeken a napokon nagyon erős energiák áramlanak.

Mivel alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyekre nap mint nap gondolsz, ezeken a napokon minden erőteljesebben nyilvánul meg, ez pedig természetesen közérzetedre, kisugárzásodra is kihat. Kiemelten fontos, hogy a teremtő napokon pozitív gondolatokat fogalmazz meg magaddal és másokkal kapcsolatban és tegyél meg olyan dolgokat, melyekre szeretnéd, hogy nagyobb hangsúly helyeződjön az életedben. Meditálj, képzeld el azt, amit teremteni szeretnél, hiszen minden, amit képi formában kiküldesz az Univerzumba, az igyekszik magát megteremteni, ezt ne feledd!

"A vonzás törvénye határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt."   - írja Byrne Rhoda

2014-ben teremtő, tízmilliószoros napok: február 14-e péntek, június 13-a péntek, július 31-e csütörtök és november 13-a csütörtök. A különleges teremtő napok mellett olyan napjaink is vannak, melyek karmikus tanulási folyamatainkat erősítik, ezek a százszoros napok. Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír: amellett hogy ezeken a napokon sokkal érzékenyebbek vagyunk, minden, amit teszünk, gondolunk, nagyobb erővel száll vissza ránk, százszorosan kapjuk vissza! Figyeljétek gondolataitokat, mert az Univerzumban minden tettnek és gondolatnak súlya van!

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak