hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17. gyermekét várja egy brit nő

A 38 éves Sue Radford az elmúlt 24 évben folyamatosan terhes volt, és kilenc fiúnak, illetve hét lánynak adott életet. Legkisebb gyermeke, Casper mindössze 11 hónapos, az asszony azonban áprilisra várja következő gyermekét, aki a 17. lesz a sorban.

 
Sue és férje, a most 41 éves Noel kamaszként ismerkedtek meg, és szerelmüknek hamarosan gyümölcse is lett: Sue mindössze 14 éves volt, amikor először teherbe esett. Mivel nem szerették volna megszakítani a terhességet és az örökbe adástól is idegenkedtek, úgy döntöttek, hogy megpróbálják közösen felnevelni a kis jövevényt. Jó döntésnek bizonyult, hiszen Chris, az első gyermekük ma már 24 éves, a szülők pedig mind a mai napig együtt vannak. Négy évvel a születése után a szülők összeházasodtak, és hamarosan megszületett Sophie, majd sorra a többiek Chloe (18), Jack (16), Daniel (14), Luke (12), Millie (12), Katie (10), James (9), Ellie (8), Aimee (7), Josh (5), Max (4), Tilly (3), Oscar (2), és a most 11 hónapos Casper, aki mindössze 16 perces vajúdás után jött világra. A família azonban tovább bővül, ugyanis áprilisban újabb testvér érkezik, akinek egyelőre nem tudják a nemét. A nem mindennapi pár nemrégiben megtapasztalta a nagyszülői örömöket is, ugyanis legnagyobb lányuk néhány hónapja adott életet kislányának, Daisynek.

 

 
 Itt él a népes família.


A szülők keményen dolgoznak, hogy mindent megteremtsenek gyerekeiknek: egy pékséget üzemeltetnek Morecanbében. Persze a népes família igényei messze nem átlagosak: egy olyan házban laknak, ami egykor gyermekotthonként működött, a mindennapi logisztikát pedig egy kisbusszal oldják meg. Úgy tűnik, a mennyiség egyáltalán nem megy a minőség rovására, ugyanis nagy gondot fordítanak gyermekeik nevelésére. „Ők egy igazán szeretetreméltó család, és a gyerekek nagyon jól neveltek. Sue és Noel arra születtek, hogy szülők legyenek és remekül csinálják.” - mondta a család egyik barátja.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak