hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 éves, de már megkereste az első millióját!

 

Míg más gyerekek a betűvetéssel küzdenek, addig Isabella Barrett milliomossá vált.

A kisiskolás korú lányka a saját divatcégét irányítja, ékszerekben utazik.


A 6 éves cégvezető

 

Bár még nagyon fiatal, a jelenlegi sikerei mögött már nem kevés idő és energia befektetés áll. Isabella ugyanis korábban szépségversenyeken indult, állítólag a testvérét vitte egy ilyen rendezvényre az anyukája, és ő kijelentette, hogy ezt ő is szeretné csinálni. Számos versenyt meg is nyert, illetve tavaly a TLC csatorna rendre nagy viharokat kavaró „Toddlers and Tiaras” című gyermekszépségverseny realityjében szerepelt.

Minden egyes győzelem után a címet az anyukájával egy karkötőre tették díszként, ez volt Isabella kabalája. A visszajelzésekből pedig kiderült, hogy a közönségnek tetszik az ötlet. Több se kellett neki és az anyukájának, saját vállalkozást nyitottak. Így született meg a Glitzy Girls márka.


Szépségkirálynőként

 

„Tök buli. Én vagyok a főnök” – örvendezett Isabella az In Touch magazinnak adott interjújában.

Habár ő a „főnök” a pénzügyeket azért nem ő intézi. Anyukája kezeli a kasszát, Isabella pénzének egy részét letétbe helyezi, lánya majd csak 18 éves kora után férhet hozzá. „Csak próbálok egy boldog, egészséges lánykát nevelni.” – mondja. Most még boldognak is tűnik a lánya, reméljük, hogy később nem tévelyeg majd el, mint oly sokan, akik túl korán léptek be a felnőttek világába.

 

Így reklámozza Isabell az ékszereit. Angol nyelvtudás nélkül is érdemes megnézni, a ruhája, a smink, a taglejtései, a hanghordozása egyértelműen jelzik, hogynem egy átlagos 6 évessel van dolgunk...

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak