hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Durva! Suri Cruise 520 milliós szerződéssel indít!

 

Ha a szüleidet Tom Cruise-nak és Katie Holmesnak hívják, akkor a tündérmesék nem csupán egy távoli álomvilág a számodra, hanem a valóság.


Szerintünk Suri Cruise-nak halvány fogalma sincs róla, milyen kivételes helyzetben van. Még annak ellenére is, hogy szülei már nem alkotnak egy párt.

Míg más kislányok csak álmodoznak a majdani divatdiktátorságról (amiről végül a 99,999999%-uk le is tesz végül), addig ő már hét évesen saját márkával jelenik meg a piacon.

A szerintünk a ceruzát még óvatosan kezelő, és nyilván a szorzótáblát egyelőre hírből se ismerő Suri ugyanis saját márkát kapott. Nemes egyszerűséggel csak Suri-nak hívják a brandet. Felesleges is ragozni, hiszen úgyis mindenki tudja, kiről és miről van szó.

Ami pedig a piszkos anyagiakat illeti, nos, a szerződés összege akkora, melyet átlag földi halandó nem is igazán tud elképzelni. Forintba átváltva cirka 520 millióról beszélünk.

„Suri ugyan még csak hét éves, de már most nagyon érdeklik a ruhák. Nagyon nehéz év áll mögötte, de meglepően jól alkalmazkodott végül a New York-i élethez és ügyesen vette a normál iskola jelentette akadályt is.” - nyilatkozta egy bennfentes a SunOnline-nak.

A névtelen forrás szerint az ősszel az USA-ban piacra kerülő kollekció tervezése Suri számára hobbi, anyukája és professzionális stylist segítenek neki. Azaz ők értelmezik a rajzait és hozzák a gyártó által használható formába.

Eleinte csupán egy divatblogról volt szó, de végül a saját kollekció mellett döntöttek, mely ruhákat, felsőket, farmereket, cipőket és egyéb kiegészítőket tartalmaz majd. Egyelőre csak a lányokat célozzák meg, de siker esetén a fiúk se maradnak ki a szórásból.

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak