hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hihetetlen videó – Így lopja meg a kétéves öcsike a nővérét

 

Vajon melyik a jobb, ha a 2 éves gyerkőc éjjel bömbölve követeli a nővére párna állatkáját (plusz kér vizet, közli, hogy „pipilnie is kell”), vagy az, ha önállóan intézkedik.


Joann Moser kisfia az utóbbit választotta. A történteket kamera is rögzítette, és a szülők azonnal fel is tették a YouTube-ra a felvételt, egy-egy mondattal kommentálva, mit is láthatunk.

A kisfiú körömcsipesszel nyitja ki nővére szobájának bezárt ajtaját, majd visszamegy a saját szobájába, gondosan elrejti a bizonyítékot, ezután pedig átmegy a párna állatért, és immár a zsákmánnyal együtt elégedetten vonul vissza a saját birodalmába.

„Az egyik este azzal jött a 8 éves lányunk, hogy a két éves kisfiunk éjjel elviszi a cuccait a szobájából. Azt mondtuk neki… zárja be az ajtót. Eltelt néhány éjszaka, és a lányunk azt állította, hogy az öccse kinyitotta a bezárt ajtót. NAGYON szkeptikusak voltunk, így aztán felszereltünk egy kamerát a folyosóra hogy lássuk, mi is történik. A többi a viedón látható. Képtelenek voltunk abbahagyni a nevetést, mikor láttuk a fiunk ténykedését, és hagytuk hogy aznap a párna állatkával aludjon.” – írja az anya a Huffington Postnak írt levelében.

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak