hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ördög Nóra a reptéren tudta meg, hogy terhes!

Ördög Nóra szeptember 8-án ünnepelte 32. születésnapját, ami nagyon különleges volt, hiszen ez volt az első anyaként töltött születésnapja. „Vasárnap ott üldögéltem a torta előtt, kezemben Micivel, és azt éreztem, hogy ez minden kétséget kizáróan az eddigi legboldogabb! Olyannyira, hogy amikor el kellett volna fújnom a gyertyákat, hirtelen nem is tudtam, mit kívánjak. Egyszerűen kereknek éreztem mindent!” - írta blogján.

 

 

 

A jeles nap alkalmából azt is felidézte, hogyan tudta meg, hogy várandós, épp egy évvel ezelőtt, a születésnapján. „Úgy alakult, hogy szeptember 8-án reggel 9 óra körül a müncheni reptér tranzitvárójában álltunk, és eldöntöttük, hogy nem várunk tovább: itt és most kiderítjük, megtörtént-e a csoda. Ha jó hír, visszük magunkkal Párizsba, ha rossz, itt hagyjuk Münchenben, mi pedig továbblépünk. Ez teljesen jó ideológiának tűnt, ennek ellenére majdnem összecsuklott a lábam, ahogy közelítettem a mosdó felé. Oda sem mertem nézni, csak villámgyorsan visszatettem a tesztet a táskámba, és siettem Palkóhoz, hogy keressünk egy csendes sarkot, ahol együtt megnézhetjük a diagnózist. Egyedül talán nem is lett volna bátorságom hozzá. Az ösztöneim hiába súgtak, már nem mertem bízni bennük, annyiszor cserben hagytak korábban... Nem hiszem, hogy bárkinek is feltűnt, de ott, akkor, csendben zokogva megváltozott örökre az életünk.”

A műsorvezető két sikertelen lombikkezelés után esett teherbe, és május 6-án adott életet kislányának, Micinek. Nóra férje, Nánási Pál már több fotót megosztott kislányukról, ám mindegyik képen olyan szögből fényképezte Micit, hogy nem látszik az arca. A napokban a Blikk olvasó-riportere kapta lencsevégre az anyukát ölében kislányával, amint egy baráti ebéden vettek részt egy étteremben. Az alkalmi fotós beszámolója szerint Mici egészséges, nyugodt baba, aki békésen üldögélt anyukája ölében, míg az barátaival csevegett.

A fotó forrása ITT

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak