A tojás sárgáját 20 dkg cukorral, 8 evőkanál tejjel habosra keverem, majd 20 dkg lisztet és fél sütőport adok hozzá. Tepsibe sütőpapírt teszek és a kevert tésztát beleöntöm. Megsütöm.
Krém: a vaníliás pudingokat fél liter vízben 5 evő kanál cukorral sűrűre főzöm. A 7 tojás keményre vert habját a még forró pudingba óvatosan beleforgatom. Majd ezt a krémet a kihűlt tészta tetejére kenem.
Krém tetejére: 2 tejszínhabport 1 és fél dl vízzel és egy kanál cukorral felverem habnak és 1 habfixálót keverek bele. Ezt a habos keveréket a pudingos krém tetejére kenem. Csoki reszelékkel megszórom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszönjük szépen Kiss Lászlónénak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!