hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3+1 Téli Álom Hévízen

 

Ismerje meg Hévíz varázslatos téli arcát: ússzon nyíló tavirózsák között a gőzölgő termáltóban! Kihagyhatatlan élmény a szabadban fürdeni, míg körülöttünk őszi színekbe öltözik az erdő, majd hóval takarózik be a táj. A hévízi tó hőmérséklete télen sem csökken 24 oC alá, így még a legnagyobb hidegekben is felfrissülhetünk benne.


 

Most igazán megéri Hévízre látogatni! Ha 2012. november 1. és 2013. március 10. között (hétköznapokon, kivéve ünnepnapok) tervezi hévízi üdülését, és legalább 3 éjszakát a városban tölt, plusz 1 éjszakát ajándékba adunk Önnek!

De a meglepetések sora ezzel még nem ért véget! A Téli Álom akció különlegessége az 1 órás jégpálya belépő, amit a városi jégpályán használatnak fel a vendégek. Advent első hétvégéjén nyit meg a fedett sátorban található pálya, közvetlenül az adventi vásár mellett. Korcsolyázás után felmelegedhetünk forralt bort kortyolva a vásárban, vagy egy hangulatos szauna világban.

Hévízi téli álmunkat színesítik még a helyi termékkóstolók a Tourinform irodában, ahol helyi borokat, sajtokat és háztáji finomságokat kóstolhatunk. Betérve a Tourinform irodába ne felejtsék el átvenni az ajándék mézeskalács szívet sem, ami hagyományos recept alapján, kézzel készült kizárólag a Téli Álom vendégei számára.

Mindezek mellett a városi adventi programok, valamint a szállásokon egyedi meglepetései kényeztetik még a vendégeket.

A részletes programot és az akcióban résztvevő szálláshelyeket – magánszállásoktól a hotelekig –  itt találja

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak