hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hévízi tó, mint szerelmi serkentő (x)

 

A Hévízi tó csodatevő hatásairól többféle legenda is van a köztudatban. Ismert tény, hogy a betegeket meggyógyítja, a fájó lábakat életre kelti, a csenevész gyerektest erőre kap a vízben való fürdőzéstől és daliás férfivá válik. A Hévízi tó és annak vize azért is csodás még, mert az élet szebbik oldalát is bearanyozza, ugyanis a szerelmi életre is serkentően hat.

A Hévízi tó vize nemcsak a reumás megbetegedések kezelésére alkalmas, hanem olyan nőgyógyászati probléma, mint a meddőség, gyógyításában is ajánlott, sőt férfiak esetében szerelmi vágyfokozóként is ismert.
A hévízi tó vize megfelelő mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket, így növeli a szervezet ösztrogén termelő képességét. Ez az a tényező, ami elősegíti azt, hogy nemzedékről nemzedékre biztosított legyen a gyermekek utánpótlása. A hévízi tóban való fürdőzés a természetes terápiák egyik formája, melynek során az ásványi anyagok pótlását kiválóan tudjuk biztosítani.

A tudományos megközelítés mellett azonban érdekes anekdoták is keringnek a hévízi tóról, mint szerelmi serkentőről.Szájhagyományból ismerjük azt a mondást, miszerint a Hévízi tófürdő főbejáratnál lévő kerubok megszólalnak, ha olyan ember megy el közöttük, akinek nem volt szerelmes pillanata hévízi üdülése alatt. A szárnyas kerubok ugyanis ahogy a tó erejét védik, úgy védik a Hévízre érkező vendégek szerelmi életét is.

Jöjjön el Ön is párjával együtt egy szerelmes hétvégére és figyeljen a hangokra! Vajon megszólalnak-e a kerubok, miközben a hévízi tófürdő bejárata felé közelednek? Ha nem, akkor egészséghez bizton mondhatjuk, hogy a pihenéshez boldogság is párosul.

Válogasson kedvére a hévízi szállásadók ajánlatai között!
Jó pihenést kívánunk!
Aktuális szállás és program ajánlatainkat megtalálja a www.heviz.hu/akcio oldalon.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak