hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testi és lelki felüdülés felsőfokon

 

Ha Hévíz a reumatológiai gyógyászat Mekkája, akkor a Hungest Hotel Helios ***superior a gyógyturisták egyik legkedveltebb zarándokhelye. Nem véletlenül. A Hunguest Hotel Helios***superior országos gyógyfürdő és gyógyszálloda a világhírű Hévízi gyógytótól alig párszáz méterre, egy gyönyörűséges 45.000 m2- es wellness parkban két, teljes komfortot kínáló épülettel várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.


A jól bevált hévízi terápia szolgáltatásain túl a szálloda élen jár a fizikai test alternatív gyógyításában, a holisztikus módszerekben, a szellemi és lelki harmónia gyors, eredményes visszaszerzésében.

Alapvető erőssége arra is alapozódik, hogy a bel- és külföldi vendégek regenerálódásáról a szálloda saját termálvizes kútjából táplált gyógyvizes medence, a Hévíz régi tradícióira alapozott gyógykúrák és kezelések valamint a korszerű szakmai háttér és a felkészült személyzet együttesen gondoskodik. Országos besorolású gyógyfürdőként működik a H. H. Helios, így az OEP támogatás mellett, csekély önrész befizetésével a magyar betegek teljes körű hévízi gyógykúrát vehetnek igénybe reumatológus által biztosított beutalóval, vagy ennek hiányában TB-kártyával, hisz a szálloda szakorvosai rendelkeznek azzal a vényfelírási joggal, ami szükséges lehet bármilyen mozgásszervi, rehabilitációs vagy reumatikus és egyéb betegség esetén.


Orvosaink összeállították egy olyan termékpalettát is, ami 27 betegség gyógyítását teszi lehetővé. A www.terapia-heviz.com oldalon található meg az a lista, ahol a reumatológusok készségesen válaszolnak az itt feltett kérdésekre is.

Egészséges életünkért a test gyógyítása csupán öt százalékban felelős. A fennmaradó 95 százalék a szellemi és a lelki sík. Az már bizonyított, hogy a testi problémák gyökere mindig valamilyen lelki probléma, ezért már másfél év óta kínálunk önismereti programokat, nem csak szállóvendégeknek.

Különleges élményt kínál a halterápia, miközben relaxálunk 300 doktor-hal teszi páratlanul puhává, bársonyossá és simává a bőrt, eltüntetve a bőrkeménységet. A pikkelysömör, ekcéma, neurodermatitisz, akne, cellulit betegségben szenvedők a természetes kezeléssel rendkívül tartós, 6-10 hónapos tünetmentességet érhetnek el.


Egy nagyon fontos területet fedünk le azzal, hogy vendégeink diétáját figyelembe vesszük. Speciális étrendet nyújtunk a táplálékallergiával élők és diabeteszeseknek, ahol a büféasztalon piktogramok segítségével pontosan feltüntetjük, melyik étel melyik diétába illeszthető bele. A

szálloda cukrászatán készült gluténmentes kenyerek, reggeli pékáruk és sütemények színesítik mindennap a kínálatot.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak