hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Újabb élmény Koncz Zsuzsával Hévízen

 

Tavaly november végén fantasztikus koncertje után – ahol a közönség hosszú percekig állva tapsolt, ismét Hévízre látogat a nagyszerű énekesnő.

A Kossuth-, és Liszt Ferenc díjas művész koncertjén életművéből ad két részben válogatást. A régi-régi slágerek, mint a Távolból írok, kedvesem, vagy a Valahol egy lány, ugyanúgy elhangzanak majd, mint az új, vagy újabb számok (Ég és föld között), vagy épp a Karinthy-, József Attila-, Kányádi Sándor versek feldolgozásai.

Magyarország egyik kiemelkedő énekesnőjének 90 magyar és 18 külföldi lemeze jelent meg, külföldön is folyamatosan koncertezik. Előadásait fantasztikus hangulat, felemelő érzések hatják át.

Aki a tavalyi koncertről lemaradt volna, itt a remek lehetőség, hogy bepótolja, hisz ez a tiszta hang, fiatalos lendület, karakteres máig gyönyörű arc hosszú időre beévődik majd emlékeink közé.

Időpont: 2012. december 5. 19.00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok, Széchenyi u. 25.

Jegyek 3.000 Ft-os áron válthatóak a Városi Könyvtárban ill. a Tourinform Irodában ( 36 83 540 131, heviz@tourinform.hu)

 

Lepje meg magát Ön is egy Koncz Zsuzsa koncerttel egybekötött hévízi üdüléssel!

3+1 Téli Álom Hévízen csomagunkban, plusz egy éjszakát ingyen adunk az üdüléshez, rengeteg meglepetés ajándékkal együtt. Magánházaktól a hotelekig több mint 30 szálláshely kedvezményes ajánlati közül válogathat.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak