Tudás és tanulás a Bika jegyében

2009. 01. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Viselkedésed kellemes benyomást kelt. Nem szereted a folyamatos konfliktushelyzetet. A napház horoszkópod 3. háza a Rák jegyébe esik. Ennek uralkodó bolygója a Hold. Kicsit nehézkes a gondolkodásod, viszont nagyon praktikus. Sokszor változtatod a gondolataidat. Parlamentáris ember hírében állsz. Minden írásbeli és szóbeli dologban vigyáznod kell, jól gondold meg mit mondasz, és mit írsz alá.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, a harmadik házad az Ikrek jegyébe esik: feszültségben éled meg magad és a képességeidet, mivel szavaid jóval megelőzik valódi szándékaidat. Mondhatnám úgy is, hogy lehagyod önmagad. A külső és belső akkor van benned együtt, ha mély szenvedélyből teszel, vagy mondasz valamit.

Ha a Bika jegyében születtél, és Ascendensed is a Bika jegyében áll, a harmadik házad a Rák jegyébe esik: alaposságod már-már elviselhetetlen. A horoszkópodban szereplő Hold állása enyhítheti ezt  a helyzetet. Tanulásban a kevés, de jól megemésztett ismeretek mestere vagy.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, a harmadik házad az Oroszlán jegyébe esik: kellemes társalgó vagy. Beszédtempód teljesen Ikrek jellegű, csak hangszíned utalhat a Bika jegyére. Észjárásod gyors, temperamentumos, míg testalkatod a Bika jegyűek telt termetére emlékeztet. Tanulásban szerencsésen ötvözheted a gyors ismeretszerzést az alapos feldolgozással.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, a harmadik házad a Szűz jegyébe esik: jelentős helyet kapnak az életedben az érzelmek, továbbá fontos számodra az ízlelés. Ebből adódik, hogy igazán az motivál, ha asszociációval kellemes dolgokhoz kötheted a tanulnivalókat.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, a harmadik házad a Mérleg jegyébe esik: nyílt tekintetű, kissé harcias ember vagy. A mindennapokban nemcsak elviseled a provokációkat, hanem magad is kész vagy kezdeményezni. Gondolkodásmódodban sokszor hajlasz arra, hogy többet mutass, mint amennyit valóban tudsz. A tanulástól sokszor húzódozol. A fontos ismereteket viszont kigyűjtöd magadnak.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, a harmadik házad a Skorpió jegyébe esik: igen előnyösen tudod tehetségedet kamatoztatni ott, ahol megbízható és alapos tudásra van szükség. Az a fajta ember vagy, aki – mint mondani szokás – még álmából felriasztva is fújja az anyagot.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor a Nyilas jegyébe esik a harmadik házad: a tanulásban is igényled, hogy ízléssel kösd össze tevékenységedet. Figyelmed nem lankad, ha a tanulnivaló hasznos, egyben szép, és arányos is.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, a harmadik házad a Bak jegyébe esik: folyamatos kérdezővel van dolgunk. Elsősorban nem a kíváncsiság hajt, mint az Ikrek Ascendensű embert, hanem a mély tudásvágy. A gyökereiben is meg akarod ismerni azt, ami érdekel.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor a harmadik házad a Vízöntő jegyébe esik: könnyebben felülemelkedsz azon, amit úgy neveznek, a Bika nehézkessége. Ez a tanulásban úgy nyilvánul meg, hogy szélesebb perspektívában mered nézni a dolgokat, így az egyes részek gyorsabban a helyükre kerülnek. Viselkedésben az ideális kísérő vagy.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, a harmadik házad a Kos jegyében található: meg kell tanulnod könnyedebben kezelni a gondokat, és nem kell mindenben a nehézséget látnod.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a harmadik házad a Kos jegyébe esik: a szellemi eledel igen fontos a számodra. Viszonylag könnyen tanulsz, feledve a Bika jegyére jellemző lassúságot. A valóságtól ritkán szakadsz el.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, a harmadik házad is a Bika jegyébe kerül: kicsit sértve érzed magad, ha nem veszik igénybe a segítségedet. Mindent megteszel, és mindent megtanulsz, arra készülve, hogy valakinek ezzel egyszer majd segíthetsz.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top