hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Öt dolog, amit a nők utálnak az ágyban

Valószínűsíthető, hogy nem akad olyan férfi, aki azzal büszkélkedne, ha megkapná az "unalmas szerető" címet, sőt, az is egészen bizonyos, hogy nincs olyan nő, aki az életét, de akár egy éjszakát is a cím birtokosával szeretné eltölteni. Ezt megelőzendő, itt van néhány tipp arra nézve, hogyan kerüljük el ezen kategóriába való besorolásunkat. Íme az az öt dolog, amit a nők igazán utálnak szex közben.

1. Ne legyünk túl óvatosak

Az olyan szövegek, mint "megengeded, hogy..." NEM izgatóak. Igazából hangulatgyilkosnak lehetne csak nevezni. A jó szerető tudja azt, hogyan kell tudatni partnerével, hogy mi lesz a következő lépés és fel tudja készíteni rá anélkül, hogy bármilyen kérdést feltenne. Néha csak elég egy "vetkőztető" nézést elővenni, vagy egy provokatív érintéssel tudtára adni a másik félnek, hogy megvan a hangulat az intim együttléthez.

2. "Mechanikus" szex

A legtöbb nő egyetért abban, hogy a szenvedély nélküli szex egyszerűen unalmas, még időtöltésnek is csak ideig-óráig, és nagy szükség esetén megfelelő. Senki nem akarja, hogy "guminővé" fokozódjon le (persze, mint minden alól, itt is találunk kivételt). Nem arról van szó, hogy az együttlét minden alkalommal legyen orbitálisan jó, csak ne feledkezzünk meg arról, hogy minden nő szeretné, ha valóban nőként kezelnék az ágyban is, és elvár némi érzékenységet - ne csak szex, hanem szeretkezés legyen az együttlétből.  

3. Monotónia

Ha a barátnő vagy a feleség már ismeri a férfi minden egyes mozdulatát és "trükkjét" - akkor igen nagy pácban vagyunk. Persze, pánikra akkor sincs még ok, néha a hangulat feldobásához elegendő egy sima helyszínváltás is. Próbáljuk ki az intim együttlétet a fürdőszobában, a konyhában, az autóban vagy éppen a természet lágy ölén (persze csak úgy, hogy nézők ne legyenek) - a lehetőségek száma végtelen. Használjuk a képzelőerőnket!

4. Nyögdécselés és beszélgetés

Ha a partner túl hangos az együttlét közben, az legalább annyira idegesítő a nők számára, mintha valaki halálos csendben "teljesít". Itt óvatosan kell eljárni, érdemes időt fordítani az arany középút megtalálására - vagyis az érzéseinket minden további nélkül kifejezésre juttathatjuk, de csak a kedvesünk, nem pedig az összes alsó és felső szomszédunk számára. Próbáljuk ne mindig ugyanazt mondogatni közben, ha dicsérni akarjuk a másikat; ha az ágybéli teljesítményét akarjuk elismerő szavakkal illetni, akkor sem kell mindig ugyanazon kifejezésekhez ragaszkodni.

 


5. A kísérletezésre való hajlam teljes hiánya


Ha hosszútávú kapcsolatban élünk, ne féljünk új dolgokat kipróbálni. A szex egy idő után unalmassá is válhat, ami ellen viszont nagyon sokat tehetünk. Kezdve attól, hogy különböző pózokat próbálunk ki, egészen addig, hogy különböző szerepjátékokkal engedjük szabadjára fantáziánkat. Bármi megengedett mindaddig, amíg mindkét fél örömét leli benne. Ezeket a fantáziáinkat nyugodtan megbeszélhetjük partnerünkkel egy pohár bor mellett, és meglepődve tapasztalhatjuk majd, hogy milyen gyorsan valósággá válhatnak.

A fentiek egy "nagyjából" irányt kívántak bemutatni arra, hogy miképpen lehet a szexuális életünkön javítani. Ami biztos, az az, hogy a nők nem a Casanovát keresik minden férfiban, csupán azt várják el - joggal -, hogy ne sajnáljanak időt és energiát fordítani arra, hogy a kapcsolat megfelelően működjön. Az "unalmas" ellentétje az izgalmas, így ha időről időre megpróbáljuk valamivel meglepni partnerünket, biztos, hogy nem fullad unalomba a kapcsolatunk.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Az enyém!!!! 
Amikor se dio se mäk nincs benne....
 
Ajánlott oldalak