hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szerelemhozó kövek

 

Tudjuk mindannyian, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja, és mint ilyen, vitathatatlanul jó hatással van a párkapcsolatra. Most azonban olyan köveket mutatunk be, amikkel mélyrehatóbb változást lehet előidézni, hiszen kedvező rezgéseikkel áthangolják az energiáinkat, így a szerelmi életünkre is pozitív hatással vannak. A legoptimálisabb hatás érdekében viseljük őket a bőrünkön, közel a szívhez, egy szép medál például ideális lehet.

Rózsakvarc, a szív köve


A rózsakvarcot évezredek óta a szerelem és a szív köveként tisztelik. Használhatják azok, akik éppen párt keresnek, hiszen a szerelemre, szeretetre való belső igényünket támogatja, segít, hogy a vágyak valóra váljanak. Használhatják azok is, akik úgy érzik, hogy a párkapcsolatuk kicsit kihűlt, hiányzik belőle a meghittség, a közelség, hiszen a rózsakvarc a romantika köve is, fokozza az empátiát, az egymásra figyelést, erősíti az összetartozást. A konfliktusos kapcsolatokba is harmóniát, békét hoz. A szexuális életet is javítja, ám nem vad orgiák formájában, inkább meghitt, érzelemdús szeretkezéseket eredményez, ugyanis harmonizálja a testiséget és az érzelmeket.

Holdkő, a nőiség köve

A holdkövet sokan a legfemininebb ásványnak tartják, és ez nem véletlen. Felerősíti a női energiákat, előtérbe hozza romantikus oldalunkat, így a holdkő viselőjét körüllengik a finom, nőies energiák, amit bizony a férfiak is érzékelnek. Emellett segít, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat és a vágyainkat, így a nehézkesen induló kapcsolatoknak is segít, illetve előmozdítja a spontán, szenvedélyes szexet. Persze, ha holdkőről van szó, azt sem szabad elfelejteni, hogy az anyaság köve is, így aki gyermekáldásra vágyik, mindenképpen használja ki áldásos hatását, ám akinek éppen nem jönne jól egy trónörökös, az kétszer is gondolja meg, hogy a nyakába akasztja-e.

Rubin, a szenvedélyes szerelem köve


Kicsit komolyabb beruházás, mint az előzőek, hatása azonban igen intenzív. Emberemlékezet óta a szenvedélyes szerelem köveként tisztelik. A történelem során számos férfi fejezte ki forró érzelmeit egy rubinból készült ékszerrel. Nem véletlen, hogy ilyen hírnévre tett szert, hiszen a gyökércsakrára hat elsősorban, így jótékony hatással van az szexualitásra, könnyen szenvedélyes bujálkodás lehet a végeredmény. Épp ezért azoknak ajánlott a viselése elsősorban, akik szeretnék kiteljesíteni szenvedélyesebb oldalukat és megélni erotikus énjüket. Azoknak is érdemes bevetni, akik úgy érzik, hogy párkapcsolatuk kicsit kihűlt, hiszen a rubin felpezsdítheti a hálószobai eseményeket.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak