Légy Te is sikeres!

2009. 09. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
   Brian Tracy
A kétnapos rendezvény keretein belül olyan emberek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel, akik élő példái a sikernek. Tanácsaikat alkalmazva bárki magasabb szintre emelheti vállalkozását, amihez azért némi szakértelemre és hozzáértésre is szükség van, hiszen a sült galamb ritkán repül magától az ember szájába, ám a konferencián megszerezhető tudással könnyebben elkapható. A Siker Konferencián megosztják Önnel tudásukat, és vállalták, hogy olyan titkokat is elmondanak, amelyekről máshol még nem beszéltek.

A budapesti Syma Rendezvénycsarnok ad otthon az egyedülálló eseménynek, melyen számtalan olyan üzletember tart majd előadást, akik bizonyították, hogy hatékony és motivált csapattal, kitartással, eredményes kapcsolatépítéssel és vevőszerzéssel a semmiből birodalmak építhetők.

Hogy kik ők? Brian Tracy, akitől évente több ezer ember kívánja megtanulni, hogyan szerezhető meg a kellő kitartás céljaink eléréséhez. Ő a világ első számú értékesítési és motivációs trénere.

   Kemény Dénes Meghallgathatjuk Kemény Dénest, aki olyan csapatot épített, mellyel háromszor lehetett világbajnok, hat Világ és Európa bajnoki aranyérmet és 13 egyéb érmet szerzett nem mindennapi csapatával. A konferencián a jelenlévők megtudhatják tőle, hogyan kell kiválogatni az embereket és hogyan kell motiválni őket.

Előadást tart Tonk Emil, akinek tréningjei „messzeföldön híresek”, több könyve és cd-je jelent meg az évek során; a Magyar Marketing Szövetség alapítója és ügyvezető alelnöke. A Sikerkonferencián olyan marketingfogásokról beszél majd, melyek segítségével talpon maradhatunk a válságban.

Balogh Leventétől megtudhatjuk, hogyan tudott egy ismeretlen magyar ásványvízből – Szentkirályi – 14 országban keresett márkát teremteni, s eközben sikeresen felvenni a harcot a nagy cégekkel.

A sort még hosszan folytathatnánk, ám ha valaki igazán kíváncsi ezeknek a sikeres embereknek a történetére, tanácsaikra a válsághelyzetben, ott a helye szeptember 8-9-én a Syma Rendezvénycsarnokban.

A jelentkezési lap letölthető a www.sikerkonferencia.hu oldalon. Ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az összes előadóval, illetve minden fontos információt megtudhatnak az egyedülálló konferenciával kapcsolatban.

Helyszín: SYMA Rendezvénycsarnok, Budapest Időpont: 2009. szeptember 8-9. (kedd, szerda) Kezdés: 8:30-tól



Szerző

donna.hu



Scroll to Top