Csak természetesen!

2010. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rég elkezdődött egy új év: Ön hogy áll a fogadalommal, amit szilveszter éjjelén szinte mindenki megtesz? Többet mozog-e, egészségesebben táplálkozik-e, vagy kevesebbet költ felesleges dolgokra?

Nos, ha tett ilyen fogadalmat, akkor lenne egy nagyon jó javaslatunk a Park kiadóval közösen. Ugyanis mostantól bárki kezébe veheti Jamie Oliver legújabb szakácskönyvét, melyben 100 egészséges és idény recept található.

Ám a mostani kötet, ahogy azt már megszokhattuk, sem egy egyszerű szakácskönyv, hanem egy gyönyörűen fotózott album, melyben nem csak arra kapunk tanácsokat, hogy miként készítsük a bárányt, vagy a spárgát, hanem arra is, hogy miként kezdjük el ültetni saját kis zöldséges kertünket.

Jamie – Jamie természetesen kötete ezúttal tavasztól télig végig kalauzol minket azon, hogy mi mindent is nyújthat egy kis konyhakert, ha rászánjuk az időt és energiát. Hogy nem tudjuk, hogy mikor és mit ültessünk? Semmi gond, erre is választ kapunk, ha kezünkbe vesszük ezt a kemény kötéses, közel 400 oldalas kötetet.

Ha egyszerre szeretnéd kényeztetni a szemedet és a család gyomrát, akkor ez a kötet nem hiányozhat a te polcodról sem!

A kötet a book.hu oldalán 15% kedvezménnyel megvásárolható ITT

- Sebők Anna -



Szerző

donna.hu



Scroll to Top