hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ősi szextechnikák – csak 18 éven felülieknek!

Az ősi hinduk igen jól dokumentált irodalmi hagyományokkal rendelkeznek, amelyek elsősorban a minden igényt kielégítő szexuális módszerek művészetével és tudományával foglalkoznak. A legismertebb pozíciók megtalálhatók természetesen a Káma Szútrá-ban.

A szexuális örömök keresése során számos Káma Szútra-pozíció van, amelyet érdemes figyelembe venni: a klasszikus, amely során a nő fekszik a hátán, a férfi pedig felül van; fordítva, amikor a férfi fekszik a hátán és a nő lovagolja meg, vagy azok, amelyek során a nő háttal van a férfinak. Íme néhány, igen egyedi és lazán lefordított pozíció a Káma Szútrá-ból, amelysegítségével kiélhetjük alapvető szexuális ösztöneinket.

 "A zokni felvétele"

Próbáljuk meg nevetés nélkül kimondani, vagy inkább hagyjuk a fantáziánkat szabadon szárnyalni. Ennek ellenére ez a pozíció semmiképpen nem utal arra, hogy az aktusnak részese lenne a zokni nemi szervre való felhelyezése. Valójában egy nagyon is erotikus technikát takar, amely során a nő a hátán fekszik, míg a férfi a lábai között ül és péniszét a vagina nyílásához tartja. A vagina kézzel való simogatását lassanként felváltja a pénisszel való simogatása, amely során partnerének izgalmi szintje hihetetlenül magasra szökik, akár egészen az orgazmus küszöbéig is. Az erotikus "tortúrának" pedig a behatolással vet véget a férfi, megadva a nőnek azt, amire a simogatás kezdete óta vágyakozott.

A Kámaszútra (A szanszkrit szó jelentése: a szerelem vezérfonalai.) a „szerelem tudománya”, az emberi szexualitás kultúrájának összefoglalója, Vátszjájana indiai filozófus műve. Az élet érzéki örömeinek egyik legősibb könyve, jelentéstartalmában azonban túlmutat a nyugati fogalmak szerinti „szexuális tankönyv” fogalmán, valójában az életre tanító mű.

"A kovács-pozitúra"

A póz lényege, hogy a nő a hátán fekszik, felhúzva maga elé a térdét, nemi szervét előretolva izgató látványt szolgáltatva. A férfi ekkor a nemi szervének betolásával és kihúzásával kezdi izgatni partnerét. Ez a Káma Szútra-póz nyilvánvalóan hosszabb erekciót biztosít a férfinak. A póz állítólag - némi fantáziával elképzelhető - a kovács azon munkafolyamatát ábrázolja, mely során a forró vasat a tűzbe dugja, és kihúzza. A legjobb az egészben az, hogy ez a póz valóban perzselő szexhez vezethet.

"A strucc farka"

Miközben a nő a hátán fekszik, a férfi előtte térdel és addig emeli partnere lábait, míg annak csak a feje és a vállai maradnak az ágyon vagy a padlón. A behatolást követően a nő a férfi feje köré tudja kulcsolni lábát. A felemelt és széttárt lábak adják azt a "képet", amely az elnevezésben is szerepel. Ezen érzéki Káma Szútra-póz abban segíti a résztvevő feleket, hogy lassan, de biztosan jussanak el az orgazmushoz.

"Az ásító póz"

Ezen név azt a pozíciót takarja, mely során a nő a hátán fekszik, felemelve és szélesre tárja combjait, miközben a férfi vagy a lábakba kapaszkodva, vagy pedig kezével saját magát megtartva kényezteti partnerét. Ez a pozíció segít elmélyíteni az egyébként is intim helyzetet azáltal, hogy a felek egymást szemébe nézhetnek. A nő ezen felül melleit is simogathatja, hozzájárulva partnerének - vizuális úton való - további izgatásához.

Természetesen jó volna egy ilyen összeállítást azzal zárni, hogy ha kipróbáljuk ezeket a pozíciókat, akkor mindenkinek eget rengető orgazmusban lesz része. Valójában eredeti formájukban a többsége az igazán kalandvágyó és némi hajlékonysággal rendelkező egyéneknek ajánlott; persze ez nem jelenti azt, hogy némi módosítással nem lehetne mindenki számára előnyös pozícióba kerülni.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Az enyém!!!! 
Rántott csírkecombbal töltve!! (1 év...
Amikor se dio se mäk nincs benne....
Játékok
Még több játék »
 
Legtöbb komment
Ajánlott oldalak