hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ősi szextechnikák – csak 18 éven felülieknek!

Az ősi hinduk igen jól dokumentált irodalmi hagyományokkal rendelkeznek, amelyek elsősorban a minden igényt kielégítő szexuális módszerek művészetével és tudományával foglalkoznak. A legismertebb pozíciók megtalálhatók természetesen a Káma Szútrá-ban.

A szexuális örömök keresése során számos Káma Szútra-pozíció van, amelyet érdemes figyelembe venni: a klasszikus, amely során a nő fekszik a hátán, a férfi pedig felül van; fordítva, amikor a férfi fekszik a hátán és a nő lovagolja meg, vagy azok, amelyek során a nő háttal van a férfinak. Íme néhány, igen egyedi és lazán lefordított pozíció a Káma Szútrá-ból, amelysegítségével kiélhetjük alapvető szexuális ösztöneinket.

 "A zokni felvétele"

Próbáljuk meg nevetés nélkül kimondani, vagy inkább hagyjuk a fantáziánkat szabadon szárnyalni. Ennek ellenére ez a pozíció semmiképpen nem utal arra, hogy az aktusnak részese lenne a zokni nemi szervre való felhelyezése. Valójában egy nagyon is erotikus technikát takar, amely során a nő a hátán fekszik, míg a férfi a lábai között ül és péniszét a vagina nyílásához tartja. A vagina kézzel való simogatását lassanként felváltja a pénisszel való simogatása, amely során partnerének izgalmi szintje hihetetlenül magasra szökik, akár egészen az orgazmus küszöbéig is. Az erotikus "tortúrának" pedig a behatolással vet véget a férfi, megadva a nőnek azt, amire a simogatás kezdete óta vágyakozott.

A Kámaszútra (A szanszkrit szó jelentése: a szerelem vezérfonalai.) a „szerelem tudománya”, az emberi szexualitás kultúrájának összefoglalója, Vátszjájana indiai filozófus műve. Az élet érzéki örömeinek egyik legősibb könyve, jelentéstartalmában azonban túlmutat a nyugati fogalmak szerinti „szexuális tankönyv” fogalmán, valójában az életre tanító mű.

"A kovács-pozitúra"

A póz lényege, hogy a nő a hátán fekszik, felhúzva maga elé a térdét, nemi szervét előretolva izgató látványt szolgáltatva. A férfi ekkor a nemi szervének betolásával és kihúzásával kezdi izgatni partnerét. Ez a Káma Szútra-póz nyilvánvalóan hosszabb erekciót biztosít a férfinak. A póz állítólag - némi fantáziával elképzelhető - a kovács azon munkafolyamatát ábrázolja, mely során a forró vasat a tűzbe dugja, és kihúzza. A legjobb az egészben az, hogy ez a póz valóban perzselő szexhez vezethet.

"A strucc farka"

Miközben a nő a hátán fekszik, a férfi előtte térdel és addig emeli partnere lábait, míg annak csak a feje és a vállai maradnak az ágyon vagy a padlón. A behatolást követően a nő a férfi feje köré tudja kulcsolni lábát. A felemelt és széttárt lábak adják azt a "képet", amely az elnevezésben is szerepel. Ezen érzéki Káma Szútra-póz abban segíti a résztvevő feleket, hogy lassan, de biztosan jussanak el az orgazmushoz.

"Az ásító póz"

Ezen név azt a pozíciót takarja, mely során a nő a hátán fekszik, felemelve és szélesre tárja combjait, miközben a férfi vagy a lábakba kapaszkodva, vagy pedig kezével saját magát megtartva kényezteti partnerét. Ez a pozíció segít elmélyíteni az egyébként is intim helyzetet azáltal, hogy a felek egymást szemébe nézhetnek. A nő ezen felül melleit is simogathatja, hozzájárulva partnerének - vizuális úton való - további izgatásához.

Természetesen jó volna egy ilyen összeállítást azzal zárni, hogy ha kipróbáljuk ezeket a pozíciókat, akkor mindenkinek eget rengető orgazmusban lesz része. Valójában eredeti formájukban a többsége az igazán kalandvágyó és némi hajlékonysággal rendelkező egyéneknek ajánlott; persze ez nem jelenti azt, hogy némi módosítással nem lehetne mindenki számára előnyös pozícióba kerülni.