hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Töltött krumpli

Az itt megjelenő cikket egy olvasónk küldte be. Tartalmáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. A nálunk publikálni kívánt cikkeket, recepteket a recept@donna.hu emailcímen várjuk. Kéziratot megtartani, visszaküldeni nem áll módunkban. Figyelem! Csak a saját készítésű képpel együtt beküldött recepteket tudjuk megjelentetni!

Hozzávalók:
10-13 db közepes méretű krumpli,
1doboz (500gr-os) löncshús,
1 db szikkadt zsemle beáztatva és kicsavarva,
2-3 cikk fokhagyma,
1 tojás, kevés só, bors, pirospaprika,
reszelt sajt a tetejére
kevés olaj



A krumplikat hosszában félbevágjuk és a közepébe mélyedést vájunk, majd az egészet kicsit besózzuk. A tölteléket a hozzávalókból összekeverjük, mintha fasírtot készítenénk. Megtöltjük a kivájt krumplikat, a közepét pedig rátesszük mindegyik tetejére. Egy tepsibe kevés olajat öntünk és alufólia alatt megpuhítjuk (kb. 30 perc), majd az alufóliát levéve megszórjuk reszelt trappista sajttal és pirosra sütjük.

Jó étvágyat!

 
 
Keresés
 
hirdetés
Az enyém!!!! 
Amikor se dio se mäk nincs benne....
 
Ajánlott oldalak