hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajtos-tejfölös karaj

Az itt megjelenő cikket egy olvasónk küldte be. Tartalmáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. A nálunk publikálni kívánt cikkeket, recepteket a recept@donna.hu emailcímen várjuk. Kéziratot megtartani, visszaküldeni nem áll módunkban. Figyelem! Csak a saját készítésű képpel együtt beküldött recepteket tudjuk megjelentetni!

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj
1 doboz nagy tejföl
30 dkg sajt
10 dkg liszt
1 pici piros paprika
1 kevés olaj.

A felszeletelt karajt besózom, és picit állni hagyom. A lisztet a pirospaprikával összekeverem, és a karaj szeleteket beleforgatom.
A tepsi aljába olajat öntök, és a hússzeleteket egymás mellé teszem. A tejfölből bőven teszek a szeletekre és a reszelt sajttal megszórom. Sütőbe téve 180 fokon addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul. Köret lehet párolt rizs vagy sült krumpli. De idény salátával is nagyon finom!

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Juhászné Ildikónak és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

Cimkék