hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A rövid is szexi!

Ahogy ígértem, hoztam a cikket a rövidebb hajú lányoknak, melyben megnézzük, hogyan dobd fel a frizurádat, ha nincsenek derékig érő loknijaid! Először is lássuk a személyes kedvencemet. Biztosan elfogult vagyok a színésznővel kapcsolatban, de számomra Keira Knightley az a nő, aki egyszerűen így tökéletes! Rövid hajjal. Nem mondhatom, hogy a 28 éves szépségnek nem áll jól a hosszú haj, de valahogy ez a rövid fazon annyira illik hozzá, hogy csak úgy sziporkázik vele. Soha sem unalmas. Természetes és nagyon is szexi!


 

 

Ha ilyesmi hosszúságú a hajad, de valahogy mégsem az igazi, ülj be a fodrászszékbe és nyugodtan mondd, hogy Keira Knightley haját kéred! Ha viszont alapból ilyen a hajkoronád, akkor könnyű dolgod van. Egyenesen és hullámosan is fantasztikusan néz ki. Hullámosan kicsit bohókásabb, míg szögegyenesre vasalva szuper sikkes hatást érhetsz el vele. Össze is tűzheted hátul, elöl pedig hagyj pár kósza tincset kiengedve. Arról nem beszélve, hogy kalapokkal is fantasztikusan mutat. Sokkal egyszerűbb bármit is kezdeni vele, mint a hosszú hajjal, szóval bátran variálhatod. Egy pont a rövid haj javára!

 

 

 

Audrey Hepburn volt az első és legnagyobb ikon, aki megvált hosszú hajkoronájától és a rövid hajat választotta. Mára ez már hatalmas divattá vált, egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Emma Watson, Rihanna, Miley Cyrus, Carey Mulligan, Halle Berry és már Beyoncé is a rövid haj mellett tette le a voksát.

 


 

Az egészen rövid, fiús, esetleg oldalt felnyírt haj is lehet sikkes. Törekedj arra, hogy a lehető legnőiesebb oldaladat hangsúlyozd ki, ha egy ilyen frizurát választasz. Ez persze nem azt jelenti, hogy eszedbe se jusson a lapos cipő, de óvatosan kell bánni a dolgokkal, mert gondolom, nem szeretnél úgy festeni, mint egy hétéves kisfiú.

 

 

 

Igazából, nehéz lenne azt mondani, hogy “ne vegyél fel ezt vagy azt”, mert bár a haj az egyik legékesebb kiegészítőnk, a rövid is éppen annyi mindenhez megy, mint a hosszú. Persze a tornacipős, melegítős kombináció lehet, hogy nem a legjobb választás, de ezenkívül bátran válogathatod a trendeket, csak arra ügyelj, hogy mindig legyen valami kis nőiesség a megjelenésedben.

 


 

A reggeleket is sokkal könnyebben indíthatod egy ilyen frizurával. Sőt gondolom, hogy sokan praktikus okokból választják ezt a frizurát. Borzasztóan kellemetlen, amikor a hosszú loboncot hosszú percekig kell szinte már tépni, hogy kijöjjön belőle az utolsó gubanc is. Ilyen problémák nincsenek a rövid hajjal. Egy kis, hajlakk, egy kis tupír vagy hullám, és máris készen állsz az indulásra. A legnagyobb probléma az, ha elalszod, de azon meg segít a hajvasaló vagy hajsütő. Ha van egy ügyes kezű barátnőd, aki a rövidebb hajjal is ügyesen tud bánni, kérd meg, hogy fonja be a hajad lefekvés előtt. Másnapra lágy természetes hullámos frizurát kapsz, ami garantáltan feldobja a hajad, ha már kezdted volna megunni. Koncentrálj a kiegészítőkre és hangsúlyozd a nőiességet!

 

 

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak