hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eszement trendek

 

Minden egyes ragyogó divat- és szépségtrendre jut legalább tíz kifejezetten bizarr próbálkozás. Íme egy csokorra való.

Bilincses futócipő


Semmi kétség, a márkás cipőknek megkérik az árát. Azonban hogy ezért rá kelljen bilincselni őket a lábunkra…

A Jeremy Scott által tervezett Adidas cipők azonban nem az árukkal verték ki a biztosítékot az USA-ban, hanem azzal, hogy a béklyókat sokan a rabszolgasággal azonosították.

Arckini


A halovány bőr Kínában nagyjából olyan kívánatos, mint felénk a napbarnított tónus. És akárcsak mi, az ottani hölgyek is bármire képesek az áhított árnyalat eléréséhez. Például a strandon úgynevezett arckinit viselnek, ami leginkább ufóhoz teszi őket hasonlatossá. Mi inkább passzolnánk a strandolást. És te?

Gilisztakrém


Ráncok ellen. Ez nem vicc. Igaz, nem a gyűrűsférgeket aprították bele a masszába, hanem az emésztési folyamataik során keletkező salakanyagukat. Ez se sokkal gusztusosabb, bár jó tudni, hogy egyetlen gilisztának se esik bántódása a gyártási folyamat során.

Egyébként a termék állítólag nemcsak a ráncok ellen kiváló, de ekcéma és pikkelysömör ellen is hatásos.

Jeges cicifix


Mikor a hőmérő higanyszála már a 40 fokot csiklandozza, akkor az ember legszívesebben kibújna a bőréből, egyenesen bele egy fagyasztó ládába. Ezt nem tehetjük meg, sőt, az urakkal ellentétben a hölgyek félmeztelenre vetkőzése sokkal korlátozottabb. Sebaj, nekik itt a jégakkus kosárral felszerelt cicifix. Lehet, hogy mi vagyunk túl parásak, de nem fáznak így meg a keblek?

Tatu cipők


Alexander McQueen tatu topánjai vitathatatlanul magukra tapasztják a tekintetet, azonban gyönyörködés helyett inkább megrökönyödés tükröződik a szemekben.  Nyilván nem egész napos trappolásra találták ki őket, de abban is kételkedünk, hogy bárki is képes önállóan megállni bennük, nemhogy járni. Persze vannak csodák, meg divatbolondok is…

Nercpillák


Kim Kardashian, Madonna, Jennifer Lopez – egyikőjük se a természetnek köszönheti igézően hosszú pilláit. De még csak nem is csoda-spiráloknak. Ezek a drasztikus pillák ugyanis nercpillák. A nerc pedig nem más, mint az amerikai nyérc szőre. Nem csoda hát, ha az állatok jogaiért harcoló csoportok, szervezetek a pokolba kívánják ezt a divatot.

Szalonna parfüm


Bevalljuk, időnként nem tudunk ellenállni a kísértésnek, és jót lakmározunk szalonnából. Azonban, hogy ilyen illatban tobzódjunk? Soha!

A jelek szerint viszont másoknak tetszik az ötlet, és – mivel nyilván volt pénzük is a megvalósításhoz – így megszületett a szalonna illatú „Bacon” parfüm. Kutyák előnyben!

Dohányzó Prada


Kreatív vagy provokatív? Szerintünk ez, mint oly sok dolog a divat berkeiben, egyéni megítélés kérdése. Ami biztos: nem lehet csak úgy elsétálni a Prada pöfékelő topánja mellett.

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak