hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Itt a nyár! Villanhatnak a lábak!

 

Az idő melegedésével párhuzamosan egyre többet mutatunk magunkból. Természetesen szeretnénk, ha a látvány a lehető legelőnyösebb színben tüntetne fel minket.

A kérdést számos szempontból lehet feszegetni, mi most a „testalkat-lábak-nyári nadrág” háromszöget járjuk alaposabban körbe.

Törékeny, apró alkat

Sokan odavannak a „falatnyi” fogalmát kimerítő forrónacikért, azonban csak keveseknek állnak igazán jól ezek darabok. A Kylie Minogue vagy éppen Madonna testi adottságaival rendelkező alacsony, vékony hölgyek azonban bátran korzózhatnak bennük a kánikulában, hiszen nyúlánkabbnak mutatják a lábaikat. Tulajdonképpen minél rövidebb a szár, annál hosszabbnak tűnnek a lábak.

Ennek a fordítottja is igaz: minél hosszabb a szár, annál rövidebbnek látszanak a „futóművek”.

Homokóra alkat

Fő ismérve a karcsú derék és a nagyjából azonos csípő- és mellbőség, kellemesen kerekded formákkal spékelve. A bátrabbak nyugodtan bújhatnak leggingsbe, skinny jeansbe – azaz a lábak vonalát követő nadrágféleségekbe, tűsarkakkal. Garantáltan mindenki utánuk fog fordulni az utcán. Ha visszafogottabb, de még mindig szuper előnyös megjelenésre vágynak, akkor közepesen bő szabású nadrágokban (szoknyákban) érdemes gondolkodniuk.

Vastagabb combok

A klasszikus, 15-20 centi hosszú, egyenes szabásvonalú szárakkal rendelkező rövidnadrágok a legelőnyösebbek, ha úgymond erősebb combokat kaptunk a természettől. Ebben az esetben érdemes kerülni az extra zsebeket, hímzéseket, díszeket, mivel azok a valóságnál vastagabbnak láttatják a combokat.

Körte alkat

A laza szabásvonalak állnak a legjobban. A kérdésre, hogy mennyire legyen rövid a nyári nadrág, esetleg szoknya szára, a válasz, hogy ami belefér a kényelmi zónába. Az ilyen alkattal rendelkezőknek érdemes inkább a felsőtest kiemelésére összpontosítaniuk, szélesíteni azt, hogy egyensúlyba kerüljön a határozottabb csípőtájékkal.

Súlyfelesleg esetén

A bő, három számmal nagyobb ruhák nem ápolnak és eltakarnak, éppen ellenkezőleg, még nagyobbnak mutatják viselőjüket. Nadrág esetén érdemes választás egy kicsit bővebb, egyszínű fazonba beruházni (ami persze a méretünk!). Így a nadrág jótékonyan elfedi a zsírpárnácskákat, és egyben vékonyabbnak is mutat.

Hosszú, vékony lábak

Sok nő álmodozik róluk, ám mint tudjuk, a szomszéd kertje mindig zöldebb... Az ilyen „futóművekkel” megáldott hölgyeknek se egészen mindegy, hogy milyen rövidnacikba bújnak. A visszahajtott szárúakat egyenesen nekik találták ki, hiszen a réteges textúra formásabbá teszi a lábakat. A díszzsebek, hímzések, plusz díszítések is jó barátaik, használják ki bátran!

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak