hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lagerfeldet a macskája ihlette meg!

Choupette új kollekciója! Esetleg van valaki, akinek nem ismerős a név? Pedig egy roppant előkelő hölgyeményről beszélek. Choupette nem más, mint Karl Lagerfeld macskája. Így már rögtön beugrott, ugye? Na de mi van a kollekcióval? Lehetséges, hogy egy macskának saját kollekciója legyen? És mégis milyen kollekció? Cica-divat? Nem-nem. Ez a kollekció nekünk, embereknek készült. Annyi különlegességgel, hogy a kiegészítőkből álló alkotás minden egyes darabját Lagerfeld imádott macskája, Choupette inspirálta. Bár ezt nem olyan nehéz kitalálni a darabokra nézve…

 

 

 

A szupercuki monokróm kiegészítők november 13-tól lesznek elérhetőek a Lagerfeld üzletekben. Lássuk, miből áll a kollekció! Egy nagyobb méretű cicafej formájú táska hozzá illő kulcstartóval. Egy kisebb cicafej-táska. iPad és iPhone tokok, kötött, cicafüles sapka, kesztyű és egy cicafejekkel díszített kendő. Szóval cicafejek, kis orrocskák és bajuszkák minden mennyiségben. Szerintem hihetetlenül édesek. Az árak 45 eurónál startolnak és a legdrágább darab is csak 340 euró lesz. Ahhoz képest, hogy a dizájnerek élő legendája alkotta őket, tényleg nem olyan vészes.

Ha mindez önmagában nem elég édes, akkor nézzünk még egy kis cukiságot Choupette-ről, a világ, de legalábbis Párizs legelkényeztetettebb kedvencéről.

 


 

Choupette 2011-ben született és került új otthonába, a Chanel vezető tervezőjéhez és kreatív igazgatójához, Karl Lagerfeldhez.  A divatcsászárnak eredetileg csak karácsonykor, pár hétre kellett volna vigyáznia a kis Choupette-re, de ez idő alatt úgy megszerette, hogy nem bírta visszaadni eredeti gazdájának, Baptiste Giabiconinak. Így kezdődött Choupette és Lagerfeld szerelme. A cicus szerepelt már a Harper's Bazaar, Elle, V-magazine és a Vogue címlapján is, valamint olyan neves modellekkel is dolgozott együtt, mint Laetitia Casta vagy Linda Evangelista. Szép kis karrier, mondhatom, sok modell csak álmodik erről. Choupette saját személyzettel rendelkezik. Hetente jár hozzá manikűrös és egy orvos, saját étrendje van, hogy a legegészségesebb és legínycsiklandóbb finomságokat fogyaszthassa. Bizony, ügyelni kell az alakjára.

 


 

Nem nehéz megérteni, hogy Lagerfeld miért imádja olyan megszállottan kiscicáját. Ezek a gyönyörű, hatalmas tündéri szemecskék tényleg mindenkit megbabonáznak. A dizájner azt mondta, ha létezne ember és állat közötti házasság, feleségül venné a kis hercegnőjét. „Olyan, mint egy kitartott nő. Nagyon kiforrott személyisége van. Együtt ebédelünk és vacsorázunk az asztalnál, ő a saját ételét eszi. Nem nyúl az én ételemhez. Nem akar a földön enni. Egy párna alatt alszik és azt is tudja, hogyan kell egy iPadet használni” - mondta a tervező Choupette személyiségéről. Nos, azt már eddig is tudtuk, hogy Lagerfeld imádja a tech forradalmat, elmondása szerint az iPod zseniális és van neki belőle 300. Így teljesen érthető, hogy cicája is kapott pár kütyüt.

 
 

 

„Tudod, én személy szerint nem tartom magam olyan híresnek. De Choupette, ő tényleg híres. Ő a világ leghíresebb macskája. Kisállat cégek is megkeresnek, meg ilyenek, de ki van zárva. Én kommersz vagyok. Ő nem”.  - ecsetelte Lagerfeld a WWD-nek. Szóval a kiscica mindezek mellett, kiscica marad, és gazdája nem szándékozik média közhelyet csinálni nagy szerelméből, Choupette-ből. Ez igaz szerelem!

 
 
 Laetitia Casta és Choupette
 
 Choupette és Linda Evangelista a német Vogue címlapján
 

Amanda Seyfierd és Choupette az ELLE címlapján, és a szülinapi torta

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak